Koning voor één dag met Heineken!

Heb jij, net zoals wij, ook al zo’n zin in Koningsdag? Na 364 dagen van ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ heb je weer eens de kans om alles overboord te gooien. Wat ga jij doen met Koningsdag. Ga jij de tofste festivals langs? Verbroederend langs gezellige braderieën slenteren? Of heerlijk met een zonnetje en je beste vrienden in een sloepje door de grachten varen.

Heineken speelt, zoals elk jaar, weer heerlijk in op Koningsdag. Dit jaar met een speciaal shirt om de man die het allemaal mogelijk maakt, te eren. Het W-hals shirt. De hals van het shirt is een W in het rood-wit-blauw is een ode aan onze Koning Willem Alexander. Daarnaast zijn er meerdere details zoals: een gouden kroon op de mouwen en een speciale feestrang op de schouders. Op de rug prijkt er groot: Koning voor één dag.

En dat is precies Koningsdag. Leef als een koning. Lach, proost, feest, shop, knuffel en geniet als een koning. Geniet er van, dat gaan wij ook doen!


Na het zien van dit filmpje begint het toch te kriebelen? Wij hebben in ieder geval ontzettend veel zin in Koningsdag! Het Heineken W-Hals shirt is verkrijgbaar in de supermarkt in combinatie met een 8-pack Heinekenblikjes of bij een rondje Heineken (min. 5) in geselecteerde horeca zaken.

Dit artikel is mogelijk gemaakt door Heineken