Komkommers ready? Dit zijn de fijnste gezichtsmaskers voor een stralende huid

Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? Dan is het tijd voor een gezichtsmasker (of een bindweefsel massage van het gezicht)! De maskers hydrateren, verbeteren de huidstructuur en kunnen zelfs huidproblemen aanpakken. Bovendien is het aanbrengen van zo’n masker ook gewoon een heerlijk momentje voor jezelf! Laat dat bad vollopen, steek de kaarsjes aan en kies een masker. Wij zetten onze nieuwste ontdekkingen gezichtsmaskers voor je op een rij.

GM Collin Glow Mask

Dit GLOW masker bevat naast een vitamine cocktail ook het camu camu extract afkomstig van de rood-paarse bes uit het Amazonegebied dat wordt gezien als ’s werelds rijkste bron van natuurlijke vitamine C. Ja, jouw huid zal shinen na het aanbrengen van deze infusie van vitaminen A, C, B3, B5 én E! Je vermoeide huid herstelt, hydrateert en krijgt een stralende gloed. Bovendien zorgt het masker ervoor dat roodheid van de huid vermindert.

gezichtsmaskers GM. Collin
GM. Collin Glow Mask € 51,95

Sans Superdose Sleep Infusion Masque

Jouw schoonheidslaapje krijgt extra effect met het Superdose Sleep Infusion Masque van Sans [ceuticals]. In de gezichtsmaskers van Sans zitten ingrediënten zoals Manuka Honing, Mamaku, Rode Algen en Kawakawa, die allen ontstekingsremmende eigenschappen hebben. De maskers worden gemaakt in Nieuw-Zeeland zijn duurzaam, 100% biologisch afbreekbaar en helpen bij de volgende huidproblemen:

+ De ontstoken en geïrriteerde huid te kalmeren
+ De huid te genezen na een behandeling 
+ Puistjes te bestrijden 
+ Roodheid te verminderen 
+ Een vette en naar acne huid in balans te brengen
+ De huid intens te hydrateren. 

gezichtsmaskers Sans Ceuticals
Supredose Sleep Infusion Masque € 56,00 via Nourished

Farmacy Honey Potion Plus

Dat (rauwe) honing goed voor je huid, haar en nagels is, weten de meeste mensen wel. Honing hydrateert namelijk en helpt de veroudering van huidcellen tegen te gaan. Bovendien zitten er in rauwe honing antioxidanten en helende enzymen. Wij worden dan ook erg enthousiast van de Farmacy Honey Potion Plus in de look van een honingpot. Naast honing bevat het masker ook geupcycled appelextract en cica om de huid extra te hydrateren. Leuk detail: het honingmasker verwarmt en verandert in een crème wanneer het wordt ingemasseerd.

gezichtsmaskers Farmacy
Farmacy Honey Potion Plus mask 50g € 44,00 via Douglas

Rituals Namasté Glow Mask

Ready, set, glow! Met dit gezichtsmasker van Rituals geef je jouw huid een extra boost waardoor hij weer volop gaat stralen. Wat belooft Rituals? Het masker exfolieert de huid licht door middel van natuurlijke AHA (Alpha Hydroxy Acids). Dit betekent dat door de behandeling met het masker de huid de bovenste laag afstoot waardoor nieuwe huidcellen ruimte hebben om tevoorschijn te komen. Wees niet verrast: het masker kan een licht tintelend gevoel geven. Alles voor die glow!

gezichtsmaskers Rituals
Namasté Glow Mask Rituals € 29,90

GM Collin Aqua Mask

Vaak last van een droge huid? Dan is dit masker iets voor jou! De naam van het masker zegt het eigenlijk al, dit masker is dé hydrateerder van jouw huid. De verfrissende gel bevat essentiële mineralen die de huidbarrière versterken en de soepelheid van de huid herstellen. Maak je huid goed schoon en breng een coverende laag gel aan. Laat deze circa 15 tot 20 minuten intrekken en spoel daarna grondig af. Refreshing!

gezichtsmaskers GM. Collin
GM. Collin Aqua Mask € 51,95