Kind blij, jij blij: de beste peuterbedden voor een goede nachtrust

Mommy’s en mommy’s-to-be: opgelet! Een goede nachtrust is van essentieel belang, voor jezelf, maar ook zeker voor jouw jonge spruit. Voldoende slaap is goed voor het herstel van alle indrukken op een dag en natuurlijk ook voor het humeur van your little precious. Baby of peuter: een goed slaapje doet wonderen! Zelf weet je maar al te goed hoe fijn het is om in een goed bed te liggen. Dat wil je voor jouw kind natuurlijk niet anders. Een optimaal slaapcomfort draagt namelijk bij aan een betere nachtrust. En een goede nachtrust is voor de gezondheid en de ontwikkeling van jouw kind heel belangrijk, en natuurlijk voor jou. Win-win! Kind blij, ouder blij: de beste peuterbedden voor een goede nachtrust.

Voor iedereen een fijn bed

Kinderen gaan door diverse levensfases heen waarbij de ene fase nog sneller voorbij vliegt dan de ander. In al deze verschillende levensfases is het belangrijk dat jouw kind een goede nachtrust heeft. Jij kunt deze nachtrust voor je kind optimaliseren door te investeren in een goed bed. Heb je een groot gezin en niet genoeg slaapkamers? Dan hoeft dat niet te betekenen dat dit ten koste gaat van iemands nachtrust. Wist je dat er stapelbedden voor drie personen bestaan of zelfs voor vier? Ideaal wanneer je niet voldoende slaapkamers hebt, of je jouw thuiskantoor niet wilt opgeven. Check hier zo’n mooi stapelbed 3-personen. Met ieder zijn eigen favoriete type matras is een fijne nachtrust voor het hele gezin gegarandeerd. Matrassen zijn in verschillende afmetingen en formaten verkrijgbaar, overleg met jouw peuter welke hij of zij fijn vindt liggen.

De beste peuterbedden

Peuterslaapkamer inspiratie

Super tof zo’n 3-persoons stapelbed voor jouw kroos of logees! Kies voor klassiek wit of modern zwart en geef de muur waartegen hij staat een mooi kleurtje. Leuk hem op met een mooie klamboe of gordijntje, hang er een lichtsnoer aan met gekleurde lampjes en zorg voor een nachtlampje bij elk bed. Wedden dat ze snel naar bed willen?

Ken je onze slaapexpert Mark Schadenberg nog? Hij geeft ons Ladies regelmatig tips over slapen.