Kids : Happy Creations

Ik zat een beetje te neuzen op instagram. Je kent dat wel…zoeken, doorklikken en kijken. Voor je het weet en je bent weer een uur verder 😉 Tijdens deze zoektocht stuitte ik op een account waar ik enorm veel leuke, mooie en gave aangeklede babykamers in terug komen. Daar wilde ik meer over weten. Er stond een link in de bio waar je op door kon klikken. Ik werd er alleen maar enthousiaster van! Het bedrijf heet Happy Creations en komt uit Spaarndam. Maar ze hebben natuurlijk ook een webshop waar je goed kunt shoppen! Het zijn geweldig leuke dingen wat leuk is om zelf te kopen om je babykamer aan te kleden, maar er zijn ook leuke en niet alledaagse cadeautjes te koop! Lees snel verder! Ik laat jullie hieronder wat voorbeelden zien!

Enorm hip en het ziet er zo leuk en stijlvol uit! Met van alles te combineren. Neem bijvoorbeeld ook een kijkje bij de aankleedhoezen. Wij vrouwen zijn enorm van het matchen bij elkaar. Als het maar bij elkaar past en de dingen terug komen in een kamertje. Daar heeft Happy Creations ook aan gedacht.

Naast de dekentjes voor in de bedden en de aankleedhoezen zijn er ook nog zoveel andere leuke dingen te krijgen. Zoals een boxkleed, boxmobiele, rammelaars, kleding, babynestjes en nog zoveel leuke hebbedingen! Ik kan je de tip geven om heerlijk te kijken en te neuzen op de website en volg ze ook op Instagram voor de meest leuke samenstellingen waar je zelf nog niet aan gedacht zou hebben.