Kaarsen máken je interieur!

Kaarsen! Je kan er niet genoeg in huis hebben staan.Of het nou de huiskamer, slaapkamer of de badkamer is….. het staat zo gezellig en ze geven natuurlijk een mooier sfeerlicht als menig normale lamp (en dat is op sommige moment wél zo fijn). Fijn een avondje op de bank met een goeie film is toch relaxter met wat kaarsjes als met het grote licht aan, toch?! En omdat een simpele stompkaars in een kleurtje of een waxientje niet echt meer van deze tijd zijn, sieren sinds kort de wat apartere exemplaren in ieder geval al mijn huiskamer. Bij jou binnenkort ook?

Nostalgie

Alles wat oud is, is weer hip! Je ziet veel vintage in de woon blaadjes en alles wat vroeger al een keer een ‘hit’ is geweest, komt terug! Nou is dat bij mode niet altijd even fijn (hihi), maar bij interieur spullen zéker niet verkeerd. Bij opa en oma thuis had je vroeger van die mooie koperen schoteltjes waar je je wijsvinger doorheen kon halen en waar precies 1 simpele witte kaars op paste. Ontwerpduo heeft deze nostalgische kandelaar opgepakt en hem in een complete kaarsvoorm gegoten, de Tallow. Zo heb je t schoteltje én de kaars ineen! Super gaaf en verkrijgbaar in allerlei mooie pastelkleuren op webshopsonly.nl En de prijs van 15,95 valt gelukkig heel erg mee!

3 in 1

Pas ben ik bij 1 van mijn favoriete winkels Jan in Amsterdam (Wolvenstraat 9) gestuit op de kaarsen van Alusi. Het leuke en mooie van deze kaarsen is dat ze naarmate ze langer branden, ze van vorm veranderen! Bij mijn exemplaar (Lela) splitst de kaars zich nadat het bovenste stukje is opgebrand en heb je dus 2 lontjes om aan te steken. Ze vertakken zeg maar. Hoe gaaf is dat?! Verkrijgbaar in diverse modellen in sophisticated zwart en wit (glanzend) en passievol rood.
Alusi1
Het enige nadeel van dit soort mooie kaarsen is alleen dat t vaak zonde is om ze aan te steken….. 🙂