IXXI: heel gaaf voor in je interieur!

Ik weet nog goed de eerste keer dat ik er een zag. Het was in een etalage in de Bossche binnenstad. Het 3-Luik van onze eigen Jeroen Bosch. Maar dan als IXXI schilderij. Gefascineerd heb ik een tijdje door het raam staan staren. Al die kleine ’tegeltjes’ die samen dat immense schilderij vormden. Toen wist ik al….dit wordt een bucketlist dingetje voor in mijn nieuwe huis!!

Van beroemde schilderijen tot je eigen favoriete foto

Het principe van IXXI is heel simpel en makkelijk. Je pakt je favoriete foto of maakt een collage van een aantal ervan. Ben je nou niet zo’n fotograaf, geen nood!! Ga dan zeker eens op de beeldbank van IXXI rondneuzen. Geloof me….daar zit écht wel iets tussen wat je aan de wand wil hebben. Van schilderijen van beroemde Nederlandse schilders tot gave bloemenvazen, wereldkaarten (die hangt al bij Jor aan de muur) en leuke flamingo’s voor op de kinderkamer.

It’s that simple

Vervolgens kies je het formaat en de vorm en kun je daarna nog heel veel leuke opties kiezen. Je kan kaders en teksten toevoegen, gave filters (de pixel optie is ook echt heel tof) erop zetten en een foto verdelen over meerdere kaarten. En het leuke van een collage is: als je een van de fotootjes beu bent, dan kun je daarvoor in de plaats weer gemakkelijk een andere laten maken. It’s that simple!

Hoe, wat, waar?!

De afbeeldingen worden gedrukt op vierkante kaartjes/ tegeltjes van 10 x 10 of 20 x 20. Deze zijn van echt hele mooie kwaliteit. Je kan deze dan met leuke bijgeleverde koppelkruisjes aan elkaar verbinden, zodat het uiteindelijk een groot speels schilderij wordt. Bevestigen is heel eenvoudig en kan zonder gaten in de muur (wel zo fijn ;-)). Je hangt hem gewoon op met de bijgeleverde ophang- en plakstrips. Lekker makkelijk dus! En het leuke is, de prijzen vallen reuze mee en daar worden wij blij van. Je hebt al een IXXI vanaf € 35,50. Kijk snel op hun site voor meer info!

Het duurt niet lang meer voordat er ook een gave IXXI mijn woonkamer siert! Nu is alleen nog de vraag……..wat?!

Check hieronder de vele gave voorbeelden ter inspiratie! Ik ben benieuwd bij hoeveel van jullie hij ook op het verlanglijstje belandt 🙂