Is Tony’s Chocolonely Melk Passievrucht Yoghurt lekkerder dan Karamel Zeezout?

Het chocolademerk Tony’s Chocolonely heeft diverse vaste smaken in het assortiment, maar heeft daarnaast ook de estafetterepen. Dit zijn repen die tijdelijk verkrijgbaar zijn en vervolgens “worden overgenomen” door een andere smaak. Superleuk, want zo kun je elke keer weer wat anders proeven. En mocht een smaak niet bevallen, dan kun je na een paar maanden weer een nieuwe proberen. De volgende drie repen zijn opeenvolgend verschenen:

  • Melk Pecan Marshmallow
  • Melk Rabarber Crumble
  • Puur Cranberry Anijs

Sinds kort is er de vierde smaak Melk Passievrucht Yoghurt. Op een ander blog las ik dat deze smaak beter was dan Karamel Zeezout. Ha-ha, dat kan helemaal niet. Toch? Toen ik de reep onlangs in handen kreeg en een stukje proefde, begon ik toch te twijfelen ..

De reep smaakte echt heel erg lekker. Passievrucht is iets wat ik niet heel vaak eet, eigenlijk nooit, maar ik vind ’t wel erg lekker. Ik was erg benieuwd of je de smaak van passievrucht echt zou proeven in de reep Melk Passievrucht Yoghurt. Dat bleek gelukkig wel zo te zijn, en dat is direct een enorm pluspunt voor deze smaak 🙂

Als ik zou moeten kiezen tussen de smaak Melk Passievrucht Yoghurt en de smaak Karamel Zeezout, dan denk ik dat ik toch alsnog voor de Karamel Zeezout zou gaan. Maar Melk Passievrucht Yoghurt zit daar niet heel ver achter, zeg maar gerust: heel dicht achter! Hoe dan ook: Tony’s Chocolonely is altijd lekker.

Ook erg lekker .. Johnny Doodle!

Ook lekker is trouwens de chocolade van Johnny Doodle. Dit is nog een vrij nieuw merk in chocoladeland, maar heeft ook echt onwijs lekkere smaken. Mijn favoriet van Johnny Doodle is White Speculoos. Als je die nog nooit op hebt en ook wel benieuwd bent naar de nieuwste smaak van Tony’s Chocolonely, dan zou ik zeggen: ga binnenkort zeker even naar de supermarkt om beide repen te scoren. Eet smakelijk alvast en geniet ervan 😉