Interieurtrend : Trolley kasten!


Een tijdje geleden hoorde ik van Cyn over een super gaaf idee. Plaats een trolley in je huiskamer, dienend als kast! Ik was helemaal verbaasd want trolleys doen me denken aan mijn bijbaantje bij de lokale supermarkt niet dienend als kast ;). Het zijn namelijk trolleys waar vroeger (en nu) spullen mee werden vervoerd.

Trolley kasten

Je vindt de trolley kasten in vele kleuren, maten en ´oudheid´. De ene kast moet je scoren op een vlooienmarkt en de de andere kast scoor je bij de webshop. Als je een trolley kast bij een webshop scoort, heb je natuurlijk geen echt oud model die een verhaal verteld maar ben je ook verzekerd van een mooie trolley kast.

In de kast kun je al je pronkstukken kwijt! De kast is namelijk open! Van je gave servies, cactussen tot dat ene mooie kussen, alles kan en mag. Hierdoor krijg je een leuke creatieve sfeer, middenin je huiskamer. Heerlijk cosy!

Oude trolley kast

Ik vond mijn oude trolley kast via Marktplaats. Het kostte me wel enige moeite (past het wel in onze auto?) en geduld, de afmetingen die ik namelijk zocht, waren helemaal niet standaard en zo weg maar gelukkig vond ik mijn droommodel trolley kast!

Ben jij ook op zoek naar een trolley kast? Kijk dan eens bij de webshop van VTwonen of zoek op Marktplaats!