Interieurtrend : String shelf

Naast de geweldige trolley kasten, is dit de nieuwste trend voor in je huis : de string shelf! Ik hoor je denken: wat? De string shelf is ook wel bekend als het Tomado rek. Ontworpen door Nils String in 1949 en eigenlijk bedoeld als handige boekenkast die je goed kon uit breiden. De string shelf is een klassiek voorbeeld van minimalistisch Scandinavisch design. Op elke site en in elk blad zie ik het op dit moment en daarom maakte ik een selectie van de mooiste rekken voor in je huis.

String Shelf

Door de manier van maken kun je hele kasten vormen maar onze favoriet is toch echt de string pocket ; de kleinste versie, met 3 lichte planken en zijkanten van draad. Je kunt hem op heel veel manieren gebruiken en met dit formaat past het in bijna elke huiskamer. Ook heel handig voor in je keuken overigens! Je kunt er al je kookboeken op kwijt of je mooie servies. In de badkamer gebruik je de string shelf voor je handdoeken of je zet er een leuke plant op. Ook een heel leuk idee voor in je babykamer! Maakt het net ietsjes minder zoet ;)!

Kopen?

Op zoek naar een String Shelf? Kijk ook eens bij een tweedehands winkel bij je in de buurt (hier vind je de rekken voor een prikkie) of op Marktplaats!