Interieurtrend : Botanical

We zagen dit voorjaar al steeds meer groene en jungle prints terug komen in kleding en nu heeft deze trend ook de wereld van interieur bereikt. Botanical is een tropische woontrend en neemt je mee naar verschillende landen waarin tropische bloemen, planten en dieren een grote rol spelen.

Botanical is booming

Botanical wordt gekenmerkt door drukke prints en felle kleuren, natuurlijke materialen en veel bloemen en planten. Ben je niet zo van de felle prints? Dan kun je deze trend ook toepassen in een rustig, landelijk interieur simpelweg door het toevoegen van mooie planten.

We zien veel riet en rotan terug als natuurlijke materialen, fijne kleuren groen die een glimlach op je gezicht toveren en je huis straalt een natuurlijke rust uit.

Wij zijn fan van deze trend in zowel je kleding als in je huis en daarom gingen we speciaal voor dit artikel op zoek naar botanical items voor in huis. Hieronder vind je een verzameling van de items die wij geweldig vinden!

Van links naar rechts:
Poster
van de tafel van 10 € 12,95-, stoel van Sissy Boy Homeland  € 99,99-, Bonsai boompje van HOKA-EN € 33,80-.

Van links naar rechts:
Fotolijst van Sissy Boy Homeland € 12,99-, cocktail Fauteuil Palmprint van Sissy Boy Homeland € 299,00-, palm print kussen van Action € 3,95-.

Wat vind jij van deze trend?