Interieurtip: deze toffe wereldkaart van Decovry

Een paar maanden geleden zag ik ‘m op Facebook opeens overal: een advertentie met onderstaande afbeelding van een zwarte wereldkaart:

Deze wereldkaart vond ik direct al tof, maar ik heb de advertentie keer op keer voorbij zien komen zonder er daadwerkelijk wat mee te doen. En toen ik pas dacht: ik zie die advertentie niet meer, kon ik me ook niet meer herinneren waar ik de kaart gezien had.

Via via kwam ik er toch achter en besloot ik om de wereldkaart te bestellen. Dit ging via het platform Decovry. Dit is een platform waar je items voor je interieur kunt bestellen.

Meer over Decovry

Decovry is een platform waarop wekelijks een aantal items van vrij onbekende merken wordt aangeboden. Hierdoor is via het platform steeds aandacht voor het verhaal achter de designers en merken. Doordat Decovry rechtstreeks samenwerkt met deze designers, kan via het platform een reeks exclusieve producten worden aangeboden met zeer interessante kortingen.

Je krijgt toegang tot het assortiment als je een account aanmaakt op Decovry. Vervolgens kunnen je door de diverse categorieën bladeren om alle items te ontdekken.

De Decovry wereldkaart

Twee weken geleden heb ik alsnog de wereldkaart besteld. Deze werd razendsnel geleverd: de verwachting was om mijn bestelling binnen twintig dagen te verzenden, maar ik had de doos met mijn bestelling al na vier dagen in huis!

Het platte pakketje bestaat uit Noord- en Zuid-Amerika als los deel en alle andere continenten als één los deel. De beide delen kun je aan de muur bevestigen, waarna je wereldkaart hangt.

Dat laatste – het ophangen – moet bij mij nog gebeuren, maar dat zal naar verwachting niet heel lang meer op zich laten wachten. Daarbij wil ik er graag een persoonlijk tintje aangeven door – geïnspireerd op onderstaande foto’s – kaarten van al mijn reisbestemmingen van nu af aan op te hangen. Een kaart vanuit Parijs heb ik al en eind van deze maand komt Londen daarbij.

http://www.imgrum.org/tag/decovry

Verder hoop ik nog stedentrips naar Rome en Lissabon te maken en een nog nader te bepalen bestemming. Het lijkt me supertof om gedurende de komende maanden en jaren steeds meer van de wereld te zien en daarmee ook mijn Decovry wereldkaart steeds verder te omlijsten met kaarten.

Elke keer als ik naar die kaarten kijk, kan ik terugdenken aan hoe tof of bijzonder mijn stedentrips waren en de specifieke dingen die ik daar meegemaakt heb.

Ik kan niet wachten tot de wereldkaart hangt! 😀