Interieur tip: Wants & Needs!

Soms kom je ze gewoon per toeval tegen. Mooie lifestyle webshops waar je écht die toffe eyecatchers voor in je huis kan scoren. Onlangs kwamen we op de site van Wants & Needs. En daar werden wij héél blij van! En waar wij blij van worden, willen we natuurlijk met jullie delen.

Passie

Je kunt er echt je hele huis mee inrichten (en geloof ons….dat wil je ook gewoon), want ze hebben er van alles. Van mooie fauteuils, bijzettafeltjes, vloerkleden tot stoere lampen en kussens. Een jong en enthousiast team, dat een gezamenlijke passie heeft voor interieur & lifestyle gaan dagelijks voor je op zoek naar de nieuwste trends op interieur en lifestyle gebied.

Favorieten

Wij zijn echt fan van de groene marmeren kapstok met gouden knopjes! Die gaat echt zéker op korte termijn mijn gang sieren. En ook de groene cocktail chair is torenhoge favoriet. Die staat mooi bij mijn krijt grijze linnen loungebank en glazen bureautje. Oh….en wat dacht je van de Spruitjes?! Normaal hou ik niet zo van spruitjes, maar van deze ben ik fan 🙂 Een soort van mini ecosysteempje waar de ene plant de ander zal vervangen, waardoor het tuintje altijd zal blijven voortleven en andere vormen en verschijningen kan aannemen. Oh en handig….het is ook een lampje.

Vandaag besteld, morgen in huis

Je ziet….. wat een onwijs mooie spullen hebben ze daar. Voor inspiratie kun je hieronder een aantal van de vele toffe items zien, maar breng zéker ook een bezoekje aan de website. Voor veel spullen geldt, dat je ze de volgende dag al in huis hebt, of ze op kan halen bij hun hoofdkantoor in Erp (Brabant).