Instagram worthy ontbijten in Den Haag doe je hier!

Ontbijt is misschien stiekem wel ons favoriete moment van de dag en dan zeker als we het buiten de deur doen. Eindeloos de tijd nemen voor een heerlijk eitje, een fijne açaibowl of dikke pancakes. Daar een vers geperst glas jus naast een een XXL koffie en het feest is compleet. Maar naast dat we willen dat dit ontbijtje fijn smaakt, wil het oog ook wat.

Deze week hebben we de auto naar Den Haag gepakt om op onderzoek uit te gaan waar je nu eigenlijk de beste ontbijtjes eet. Lekker én Instagram worthy. Het leukste van alles is dat we ook moesten proeven natuurlijk…

Mugs & Mermaids

Onze favoriet: De pancakes! En niet alleen omdat ze zo lekker zijn, maar wat zijn ze knap! Alles is hier mega knap trouwens. Daar worden we blij van!!

Pistache Cafe

Onze favoriet: Bij Pistache moet je sowieso gaan voor de açaibowl! Allerlekkerste! Of de pancakes… Of de wentelteefjes…

Dit bericht bekijken op Instagram

Good start of the year with champagne breakfast 🍾

Een bericht gedeeld door Pistache Café (@pistache_cafe) op

Palmette

Onze favoriet: Voor iedereen die niet kan kiezen, heeft Palmette een ontbijtplank met alles wat je wilt! Van wafel tot granola tot scrammbled eggs! Let’s Go!

Walter Benedict

Onze Favoriet: Hun beroemde Eggs Benedict, hoe kan het ook anders met de naam van deze tent. Maar hier WIL je heen!

Blossom

Onze favoriet: Hier te zien op de foto! Zoet en hartig als combi is sowieso al goud, maar deze is echt lekker!

Club Vers

Onze favoriet: Als het zonnetje ook maar een beetje schijnt, gaan wij lekker buiten zitten! Grote kop thee en acaibowl erbij! Ze hebben bij Club Vers ook mega lekkere taartjes trouwens! En wentelteefjes…En…

Photocredits: Mugs&Mermaids.