Instagram Inspiration: Fashion Girls met de mooiste plaatjes

Ik haal mijn inspiratie van verschillende Fashion Girls op Instagram. Deze accounts zijn gevuld met de mooiste plaatjes en dan gaat het niet alleen over de outfits. Deze Fashion Girls en Couples maken de perfecte plaatjes op de mooiste plekken. Bekijk hier mijn favoriete Instagram Accounts op het gebied van Fashion & een beetje Travel:

Lauren Bullen – @gypsea_lust

Stiekem word ik er een beetje jaloers van, als ik deze foto’s zie terwijl ik op kantoor zit. Maar toch die foto’s: WAUW. Ik ben sowieso niet de enige die droomt van een oneindige reis, naar de mooiste locaties. En dat dan ook nog allemaal met je lover! #couplegoals

Expectations vs Reality.. Photo by @zachallia

Een bericht gedeeld door LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) op

Jack Morris – @doyoutravel

We hadden het net al even over Lauren, maar het Instagram Account van haar vriend Jack verdient ook een plekje in mijn lijst. Vanzelfsprekend is ook zijn account gevuld met prachtige foto’s. Als je van reizen houdt is het zeker een aanrader om hem te volgen.

Sharing is caring

Een bericht gedeeld door JACK MORRIS (@doyoutravel) op

Noor – @queenofjetlags

Ook de Amsterdamse Noor heeft prachtige fotos op de mooiste plekjes: van Amsterdam tot Jamaica, ze weet overal de mooiste plekjes te vinden. Daarnaast heeft ze ook nog een kledingsmaak én garderobe waar iedereen jaloers op is.

Negin Mirsalehi – @negin_mirsalehi

Ik denk dat de meeste het niet ontgaan zijn, maar wat is deze vrouw knap! Naast dat ze heel mooi is, heeft ze ook nog oprecht verstand van fashion en dat deelt ze maar al te graag met ons op haar Instagram. Mocht je nou ook nog een honden crush hebben dan kun je wegzwijmelen bij het Instagram account van haar schattige hondje: @moseymirsalehi

Busy day of meetings before Milan and Paris fashion week.

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) op

Josefine H. J – @josefinehj

Josefine is 21 en woont in Copenhagen (Denemarken). Wil je op de hoogte blijven van de allerlaatste fashion trends? Dan moet je haar account zeker volgen.

‍♂️

Een bericht gedeeld door Josefine H. J (@josefinehj) op

Imaan Hammam – @imaanhammam

Imaan Hammam is een Nederlands fotomodel. Ze komt uit Amsterdam en heeft al veel internationale projecten gedaan, zoals de show van Givenchy, Jean Paul Gaultier en de Victoria’s Secret Fashion Show. Ook stond ze op de omslag van Vogue. Voor mij genoeg redenen om haar account te volgen.

Een bericht gedeeld door Imaan Hammam (@imaanhammam) op

Kenza Zouiten – @kenzas

Kenza is een Zweeds model, blogger en actrice. Ze is knap, modebewust en bevindt zich op de mooiste plekken van de wereld.

One a day.. (or maybe three )

Een bericht gedeeld door Kenza Zouiten Subosic (@kenzas) op

Janine Jahnke – @Joliejanine

Ook van dit account worden wij een beetje jaloers. Samen met haar zusje Julia Jahnke (@julescecilia) reist Janine heel de wereld over. Doordat ze elkaar vaak filmen krijg je op hun Instagram een leuk kijkje achter de schermen. Janine heeft sinds kort haar eigen Lightroom Presets, hiermee kun je jouw eigen foto’s net zo mooi bewerkt, als zij doet.