In deze Nederlandse hotels word je wakker met prachtig uitzicht

Wakker worden met uitzicht op witte mistsluiers over de weilanden, de golven van de Noordzee, de historische binnenstad van Amsterdam of Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Wie wil dat nu niet? Boek een weekendje weg om even bij te komen van het harde werken en trek je terug in de natuur of je hotelkamer met uitzicht op… In deze Nederlandse hotels wordt je wakker met prachtig uitzicht.

Voco The Hague

Houd jij van onze politieke hoofdstad? Dan ben je bij Hotel Voco The Hague aan het goede adres. Deze parel is gevestigd in een voormalig bankgebouw middenin het Koninklijk Kwartier. Je kijkt dus uit op de skyline van Den Haag. Met de tram ben je binnen een mum van tijd op het strand, maar mocht je geen zin hebben om het hotel te verlaten dan kun je ook van de zon genieten in hun eigen verborgen tuinterras. Verblijf in één van de ultracomfortabele kamers en dineer in restaurant Botanica met lokale en groene gerechten. Als afsluiter drink je een drankje in Ultramarijn Wonderbar.

In deze Nederlandse hotels word je wakker met prachtig uitzicht

Hotel Restaurant WeidumerHout

Hotel Restaurant WeidumerHout is een landgoed van 3,5 hectare, zes kilometer ten zuiden van Leeuwarden en ligt aan de Zwette, ook wel de Elfstedentocht-route. Heerenveen, Sneek en Franeker liggen op nog geen twintig minuten rijden. Het restaurant, de hotelbar en een aantal hotelkamers zijn ondergebracht in een karakteristieke Friese kop-hals-romp-boerderij uit 1867. Anno 2022 is het gebouw van alle moderne gemakken voorzien zonder de rijke geschiedenis te verbergen. Vanuit de kamers en waterlodges heb je uitzicht op de groene natuur van het Friesland. Dat is pas ontspannen wakker worden! Check hier de hotelwebsite.

In deze Nederlandse hotels word je wakker met prachtig uitzicht

De Pier Suites

Je bent er vast wel eens langsgewandeld: De Pier van Scheveningen! Nog niet zo gelaten werd De Pier nieuw leven ingeblazen en met succes, want er is volop te shoppen, eten en drinken en overnachten. Boven de golven van de Noordzee prijken De Pier Suites; van een deluxe suite en een familiesuite tot heuse penthouses. De kamers kijken uit op de zee of het strand van Scheveningen, maar altijd hoor je de zee onder je ruizen en vliegen de meeuwen rakelings langs de ramen of je terras. Hoe romantisch is het om vanuit je suite samen naar de zonsondergang te kijken of naar de zeilschepen die voorbij varen?

In deze Nederlandse hotels word je wakker met prachtig uitzicht

Vuurtoren Harlingen

Overnachten met uitzicht op de haven van Harlingen en de Friese kust, en dat in een historische setting. Wie wil dat nu niet eens gedaan hebben? De Vuurtoren van Harlingen is zo’n bijzondere locatie waar je voor een overnachting terecht kunt. Na een aantal omwentelingen brengt de trap je bij de eerste etage. Dit is de badkamer met een opvallende, ronde douche. Via een gebogen gangetje bereik je het woongedeelte met bed en een knusse zithoek. Via opnieuw een steile trap kom je in de voormalige lichtkoepel waar je kunt dineren of een rondje om het lichthuis kunt lopen. Je wordt ontvangen door de vuurtorenwachter en ’s ochtends brengt de bakker een ontbijtmand met verse broodjes. #lifegoals

In deze Nederlandse hotels word je wakker met prachtig uitzicht

Hotel Simple.

Hotel Simple. is onderdeel van een restaurant en bar en telt elf suites in een 18e-eeuws pand in Utrecht. Het uitzicht? Als je één van de executive suites boekt, krijg je er een prachtig dakterras bij die uitkijkt op de iconische Domkerk, inclusief Domtoren. De suites hebben allemaal een eigen stijl en zijn comfortabel, modern en warm ingericht. En dan heeft de stad Utrecht natuurlijk ook nog eens genoeg te bieden; van shoppen in Hoog Catherijne of het gezellige centrum, tot lekker eten en drinken aan een van de vele grachtjes. Reserveer jouw kamer vast hier

In deze Nederlandse hotels word je wakker met prachtig uitzicht

Duinhotel Tien Torens

Verborgen in het hoogste duin van Zoutelande ligt Duinhotel Tien Torens. Nergens anders in Zeeland, Nederland of België kun je middenin de duinen overnachten. Bij Duinhotel Tien Torens doe je dat in één van de luxe duinloges met uitzicht over duin, zee en land. Het bijzondere uiterlijk van het hotel is afgestemd op de omgeving en het moderne ontwerp is ook nog eens duurzaam. Het hotel genereert de meeste energie zelf: zonnepanelen wekken elektriciteit op en zorgen voor warm water voor jouw heerlijke douche. Dat wordt heerlijk uitwaaien aan de Zeeuwse kust en wandelen over de mooiste stranden van ons land.

In deze Nederlandse hotels word je wakker met prachtig uitzicht

Boutique Hotel Parc Broekhuizen

Parc Broekhuizen ligt in het midden van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, het op één na grootste bosgebied van Nederland. Het complex bestaat uit 22 suites en kamers in het Hoofdhuis en het Koetshuis, Restaurant Voltaire*, Bistro LOF, vier salons voor intieme evenementen en het historische Koetshuis voor grotere partijen. Boutique Hotel Parc Broekhuizen heeft zeven suites en zeven loftkamers in het hoofdgebouw, naast acht kamers in het Koetshuis. De ruimtes zijn allemaal zo ontworpen dat het licht en de natuur naar binnen komen. Hier word je wakker met uitzicht op de bossen, de vijver en goed onderhouden tuinen. Zo ga je je vanzelf onder de rijke Amsterdamse adel scharen die in de twaalfde eeuw hun buitenhuizen bouwden in deze regio.

Room Mate Aitana

Room Mate Aitana is een ruim opgezet luxehotel aan het IJ, in het hart van Amsterdam en op loopafstand van station Amsterdam Centraal en het historische centrum. Vanachter de vele grote raampartijen kun je winkelgebied De 9 Straatjes, de Jordaan en het Anne Frank Huis bijna zien liggen. Het hotel is het resultaat van de creatieve geest van de befaamde binnenhuisarchitect Tomás Alía. Hij heeft veelvuldig gebruikgemaakt van aarde- en kopertinten, gecombineerd met kleurrijke details en geavanceerde verlichting. Alle kamers hebben een schitterend uitzicht op de jachthaven, de stad of het IJ. In het hotel kun je na een dag sightseeën terecht bij Mezzanine Bar of bestel wat te eten in hotelrestaurant i-Dock. Overigens kom je ook ’s ochtends aan je culinaire trekken, want het zeer uitgebreide ontbijt is tot 12.00 uur beschikbaar. De details vind je hier