In deze bikini’s overleef jij de hittegolf

We zitten midden in een landelijke hittegolf en zoeken massaal naar verkoeling. Op het strand, aan de rivier of in het zwembad. Tijd om jezelf in een bikini te hijsen en nog wat extra te ’tannen’, nu de zomer zich van zijn beste kant laat zien. Met deze bikini’s overleef jij de hittegolf in stijl. Van een gewaagde dieren print tot glimmend groen; deze bikini’s van Hunkemöller zijn er voor elke vorm en maat!

1. Zebra print

De tijgerprint, de panter en zelfs de slangen print hebben we al veelvuldig in het straatbeeld voorbij zien komen. Maar voor wie echt wil shinen is er de zebra print! Hoewel je op de steppe misschien opgaat in de omgeving, zal je in het zwembad veel bekijks trekken!

Vivian Hoorn voor Hunkemöller | top € 29,99 broekje € 15,99

2. Glimmend groen

Een fijne cup, strikjes op de heupen en een spannend detail tussen de borsten. Met deze bikini doe je eenvoudig een ‘Bond-girl’ na.

Hunkemöller, bikini Nice | broekje € 15,99 top € 32,99

3. Pink as a flamingo

Een beetje roze doet het altijd goed voor een meer romantische look op het strand. De kleine details van deze bikini zorgen voor net dat beetje extra. Klaar met zonnen? Het topje staat ook nog eens hartstikke goed op hotpants.

Hunkemöller | top 27,99 broekje € 14,99

4. Strik er om en klaar

Hoewel de broekjes steeds kleiner worden, blijven bikini’s die hoog in de taille vallen een geschenk! Hoog opgesneden maken ze je benen optisch langer. Sexy én romantisch met een strik op de top.

Hunkemöller, bikini Sunset Dreams | broekje € 29,99 top € 14,99

5. Polka dots

De polka dots; van jurken tot rokken en dus nu ook bikini’s. Voor een lekkere retro look! De schelpvormige afwerking van de top maken dit model extra speels.

Hunkemöller bikini Scallop Dot | top € 29,99 broekje € 16,99

6. Met schelpjes

Gekruiste en gevlochten bandjes op de rug, een roushje onder de borst en schelpjes op de heupen. Deze bikini staat extra mooi op een gebruinde huid!

Hunkemöller bikini Gisele | broekje € 15,99 top € 29,99

Moet jij gewoon naar kantoor in deze tijden? Met deze zomeroutfits kom jij toch goed voor de dag!