Advertorial: Impulsaankopen, hoe makkelijk laat jij jezelf verleiden?

Even de stad in je kent het wel. De verleiding om iets te kopen is vaak erg groot, zeker als het om aanbiedingen gaat. Een tweede paar schoenen voor de helft van de prijs, komt dat even goed uit als je niet kon kiezen. Maar hoe vaak heb je deze paar schoenen eigenlijk echt nodig? Verleidingen, soms kunnen we ze weerstaan maar vaak blijkt dit toch lastig te zijn

Impulsaankopen

Als je mensen op straat vraagt of ze zojuist een impulsaankoop hebben gedaan, is het eerste antwoord vaak nee. Maar was je echt van plan om die broek of die schoenen aan te schaffen?  Het blijkt dat mensen onbewust vaak iets impulsief aanschaffen. Impulsaankopen, daar zou je makkelijk op kunnen besparen.

In onderstaande filmpjes worden een aantal goede shoppers geconfronteerd met hun hobby, geld uitgeven aan impulsaankopen. Je kan die hobby natuurlijk ook omdraaien en geld overhouden net zo leuk maken. Dat levert je al snel tientallen euro’s of meer op. Daag jezelf uit en ontdek hoe veel geld jij kunt overhouden! ING heeft namelijk een app die jou helpt besparen. Doe nu mee aan de 30 dagen challenge van ING via de app (ING Meer Geld Overhouden Challenge) en kijk wat jij kan weerstaan voor die dingen in je leven die je echt wat waard zijn!