Hotspot: Fenix Food Factory in Rotterdam!

Een gezamenlijke passie voor lekker eten, drinken en lokale ambacht! Dat resulteerde er ongeveer 2 jaar geleden in dat een aantal Rotterdamse ondernemers hun passie met elkaar deelden en hun droom werd gerealiseerd in een oude havenloods op Katendrecht. Schuin tegenover het bij iedereen bekende Hotel New York.

Lokale Food heaven!

De Fenix Food Factory is geboren en nu een echte Rotterdamse culinaire broeiplaats. Een plek waar je heerlijk boodschappen kunt doen, leert van de foodies die met passie kunnen vertellen over hún product en vooral om gewoon lekker te borrelen en een hapje te eten.

Plank

Door de diversiteit van de ‘kraampjes’ een compleet concept waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. Wat vooral een aanrader is, zijn de ‘planken’. Je huurt voor ongeveer € 15,- een mooie houten plank, bestek en je gaat vervolgens met je stempelkaart alle kraampjes af om zo van alles te genieten. Het aanbod op de plank wisselt wekelijks en past zich aan op het seizoen.

Van alles wat

Van mooie rustieke broden, aparte kaasjes (echt zó jammie), hammen en worstjes tot home made tapenades, hummus en ciders. Er is van alles wat en dat maakt het gewoon té leuk. Geniet buiten van een broodje pulled pork van de Green Egg en pak lekker een van de vele speciaal biertjes.

Je vindt de Fenix Food Factory aan de Veerlaan (schuin tegenover Hotel New York) in Rotterdam.