Hotspot alert: Mr Porter Ibiza opent haar deuren

Liefhebbers van Ibiza en Fans van MR PORTER opgelet: vanaf vandaag opent de Steakhouse, Bar & Lounge zijn eerste pop-up locatie op Ibiza. In het hart van Marina Botafoch en het Sir Joan hotel, waar eerder IZAKAYA Asian Kitchen & Bar gevestigd was, kan je vanaf nu de hele zomer genieten van de beroemde gerechten tijdens een heerlijke avond uit.

Van boterzacht vlees tot een selectie van heerlijke vegetarische gerechten. Met de introductie van MR PORTER Ibiza brengt de Entourage Group iets compleets nieuws naar het eiland. Met de pop-up locatie hoopt het restaurant de definitie van fine dining ook op Ibiza te herdefiniëren. Want een traditioneel steakhouse is het allerminst!

MR PORTER IBIZA
Mr Porter © Dan Perez
MR PORTER IBIZA

Op het menu

Als echte foodies zijn wij natuurlijk benieuwd wat er op het menu staat bij de nieuwe pop-up locatie van het in Amsterdam reeds bekende restaurant. Een blik op de website verraad een rijk aanbod aan overheerlijke gerechten: van spicy yellow fish tale sashimi als little kickstart, tot een malse lady Mignon en sirloin steak als hoofdgerecht. Ook wordt bij MR PORTER Ibiza de unieke huisgemaakte focaccia bereidt in de Taboon oven. Deze wil je zeker niet missen!

MR PORTER IBIZA
Mr Porter © Dan Perez
Mr Porter Ibiza
Mr Porter © Dan Perez

Zo kom je er

Al trek gekregen in deze diner ervaring met al dit lekkers? Noteer dan het volgende adres voor jouw trip naar party Island Ibiza (leuk overigens om te combineren met een reisje naar Formentera, het kleinere zusje van het eiland):

MR PORTER IBIZA
Passeig
Joan Carles I, 1
07800, Ibiza