Hoera! April is feestmaand bij Papergoodies

Het is inmiddels ruim een half jaar geleden dat ik blogde over de webshop Papergoodies. Hier vind je allerlei leuke papierwaren & goodies. Denk hierbij aan kaarten, posters, notitieboekjes, stempels et cetera. Ik ben gek op zulk soort webshops en vind het een plezier om regelmatig een nieuwe webshop te ontdekken. Maar uiteraard blijf ik ook zo nu en dan terugkeren naar webshops waar ik al eerder een aankoop deed.

Inmiddels is de webshop van Papergoodies al twee jaar in de lucht en dat moet gevierd worden. Daarom is het de gehele maand april feest. Daarover vertel ik zo uiteraard wat meer, maar eerst wat over de collectie, voor het geval je Papergoodies nog niet kende!

Het assortiment van Papergoodies

Je vindt op dit moment ruim 100 kaarten in de webshop voor tal van gelegenheden. Wil je iemand een hart onder de riem steken of een fijne verjaardag toewensen? Wil je iemand feliciteren met de geboorte van een zoon of dochter of wil je zomaar een kaartje naar iemand sturen? Bij Papergoodies vind je er een kaart voor.

Buiten kaarten vind je ook washi tape, stempels, notitieboeken en tal van leuke goodies bij Papergoodies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zakspiegels, lightboxen, DIY pakketten en stickers. Bekijk het gehele assortiment van Papergoodies op de website >

12 april: Facebooksale

Wat leuk is om te vermelden, is dat er morgenavond een Facebooksale is bij Papergoodies. Om de paar minuten worden er leuke pakketjes te koop aangeboden op Facebook tegen leuke prijsjes. Reageer jij als eerste met ‘verkocht’ dan is het pakketje voor jou. Vind jij de items van Papergoodies ook zo leuk, dan raad ik het je zeker aan om morgenavond er klaar voor te gaan zitten. Ik ben benieuwd wat je in de wacht weet te slepen 😉

Bezoek de Facebookpagina van Papergoodies >

https://www.facebook.com/papergoodiesnl/?fref=ts