Hier kun je dit weekend schaatsen

De schaatskoorts is losgebarsten! De verspreiding van het virus lijkt nog sneller te gaan dan de verspreiding van het gevreesde corona. Maar het zal van korte duur zijn, want komende maandag zal de dooi alweer inzetten. Grijp je kans dan ook dit weekend en bind de ijzers onder voor een oer-Hollands dagje op het ijs. Hier kun je dit weekend schaatsen.

Kinderdijk

Eén van de meest idyllische plekjes van Nederland, zeker als het gevroren heeft, is misschien wel de Kinderdijk. De molens, de pluimen riet langs het ijs.. Hollandser wordt het niet.

Bosbaan Amsterdam

Op de bosbaan wordt normaliter geroeid, maar nu wordt het ijs er dikker en dikker en wordt er al fanatiek geschaatst! Let wel op voor zwakke plekken, je wil de baan niet verlaten in een nat pak…

Bosbaan

Reeuwijkse plassen

Woon jij in de buurt van Gouda? Dan kun je goed terecht op de Reeuwijkse plassen. Nog een nachtje vorst eroverheen en er kan zeker veilig geschaatst worden, aldus het schaatsorakel van RTL nieuws.

Hier kun je dit weekend schaatsen

Mastbos Breda

Stap in Brabant het ijs op in het Mastbos, Breda, voor een heerlijk rondje in de ijskoude buitenlucht. Vandaag stonden er zo’n 30 tot 40 mensen op het ijs. Een extra nachtje vrieskou zal het ijspak wel goed doen.

Schaatsen

Meer plekken ontdekken?

Bezoek de schaatskaart voor up to date informatie over waar je veilig kunt schaatsen. Maar ten alle tijden geldt: wees op je hoede en zorg dat je veilig het ijs op gaat! Veel schaatsplezier!

Hier kun je dit weekend schaatsen:

Schaatskaart
https://www.ekkel.com/