Heropening Zwaluwhoeve

De Zwaluwhoeve is Nederlands bekendste wellnessresort en was met meer dan 300.000 gasten op jaarbasis de grootste in zijn soort. Op 1 oktober 2013 nam International Wellness Resorts (IWR) de Zwaluwhoeve over met het idee om het bedrijf aan een metamorfose te onderwerpen. Dinsdag waren we te gast bij de officiële heropening Zwaluwhoeve in Hierden (vlakbij Harderwijk).

De heropening van de Zwaluwhoeve

Na een hartelijk ontvangst en een lekker hapje en drankje krijgen we een rondleiding door de Zwaluwhoeve. We gaan de rustruimte Luiting in en komen in een klankenkamer waar we heerlijk in een stoel gaan liggen om van mooie (gong)geluiden te genieten op een heerlijk loungebed. Van zee tot onweer, alle rustgevende geluiden komen voorbij. Na deze rustgevende ervaring gaan we verder en komen we langs een prachtige neveldouche (buiten), hamam ruimte en uiteraard de nieuwe sauna’s!

Bamboe massage

Na de rondleiding gaan we naar de Beautyfarm voor een bamboe massage. We voelen ons na deze fijne massage als herboren! De bamboe massage is ontspannend, maar vooral stimulerend wanneer je energie en kracht nodig hebt. De massage werkt tegen vermoeidheid en stress en je lichaam is na de massage in een betere conditie. Een echte aanrader dus!

Verandering

Het afgelopen jaar is er veel geklust in de Zwaluwhoeve. De kleedruimtes zijn verplaatst en verbouwd, er zijn nieuwe sauna’s en andere wellnessfaciliteiten gekomen en het gastbeleid is aangepast. Ruim een jaar na de overname is met de bouw van een nieuw restaurant met verrassend concept de laatste hand gelegd aan de grootste verbouwingen binnen het wellnessresort.

De kleedkamers werden vier maal zo groot gemaakt. Dit omdat je zo meer ruimte om je heen hebt zonder dat er teveel mensen opgepropt bij elkaar staan! We like! De kleedkamer is namelijk je eerste én laatste indruk als je bij een wellnessresort komt. Vooral voor je eerste kennismaking met een dagje wellness, is extra ruimte om je heen wel zo fijn.

Om drukte in het resort te voorkomen is er een gastenlimiet ingesteld en gaat de deur dicht wanneer het te druk wordt. Je gaat tenslotte voor je ontspanning! Ideaal dus een gastenlimiet!

In het nieuwe restaurant ‘Eindeloos’ kun je de hele dag kiezen uit ‘eindeloos’ veel mogelijkheden. Van verse smoothies en soepen tot heerlijke plategerechten. Eindeloos is een ruim en fijn restaurant en (leuk detail :)) het licht in dit restaurant is zelfs afgesteld op het licht buiten. Zo voorkom je dat je na een fijne relaxdag ineens in een felle zon buiten staat. Alles draait om een heerlijke ontspanning beleving!

Badkledingdagen

Doordat de Zwaluwhoeve zich ook op de beginner richt, kunnen ze meer mensen laten ervaren hoe lekker ontspannend een dagje wellness kan zijn. De badkledingdagen, die steeds populairder worden, zijn hiervoor bedoeld. Deze zijn die zijn iedere 1e zondag van de maand en elke dinsdag. Deze dagen zijn zowel voor dames als heren.

Ervaring

Onze ervaring van de vernieuwde Zwaluwhoeve was heerlijk! Meer ruimte geeft meer rust en is een optimale wellness beleving. Mocht je binnenkort een wellnessdagje willen plannen, ga dan zeker naar de Zwaluwhoeve!