Helemaal hip : drukke tegels in je interieur

Tijdens de zoektocht naar het perfecte huis was daar ons huis! We besloten zowel de badkamer als de wc beneden te verbouwen maar er bleef nog 1 klus over… De tegels van de openhaard vond ik niet mooi. En ja… Toen was mijn zoektocht naar de perfecte tegels begonnen!

Drukke tegels zijn hip!

Ik wilde geen tegels met een effen kleur, die lagen er namelijk al op en waren erg oud. Vaak kom je in winkels wel veel tegels tegen met een veilig kleurtje maar die niet echt je interieur bepalen. Mijn plan was om op de huidige tegels, nieuwe drukke tegels te plaatsen. Maar wat voor tegels? Op naar iets wat helemaal past bij nu. En zo kwam ik na een lange zoektocht bij Nikea tegels van Praxis terecht:

Erg leuk om bijvoorbeeld een klein muurtje mee te tegelen of bijvoorbeeld je WC. Het is niet standaard en vrij heftig maar maakt je muurtje echt af.

Het resultaat is een open haard die meteen opvalt zodra je binnenkomt :)! Ik ben nog steeds elke dag heel blij met het eindresultaat:

Ook voor je meubels

Laatst zag ik ook gave salontafels met een drukke tegelprint. In combinatie met een al druk betegelde open haard misschien iets te veel van het goede maar zeker leuk (en handig) als je geen plek hebt om te betegelen:


Wat vind jij van deze nieuwe trend?