Heb jij de Tea Topics op de theelabels van Pickwick al ontdekt?

Pickwick vindt het doornemen van de dag onder het genot van een kopje thee een mooi, traditioneel moment. Bij een kopje thee ontstaan vaak namelijk de goede gesprekken. Tegenwoordig zijn die gesprekken echter heel anders, want we zitten 9 van de 10 keer op onze smartphone te loeren of er nog nieuwe posts op Facebook zijn. Pickwick schakelde een reclamebureau in en dat bureau ontwikkelde voor het merk de Tea Topics.

Wat zijn de Tea Topics?

De Pickwick Tea Topics zijn originele vragen die op de labels van de theezakjes staan. Voor aanvang van de campagne zijn er 99 miljoen theelabeltjes gedrukt met een vraag er op. Er zijn inmiddels 90 vragen in omloop. Maar via de Facebookpagina van Pickwick kun je jouw eigen vraag insturen. De meest originele vragen zullen de komende tijd ook nog op theelabels gedrukt gaan worden.

Zoals je in een eerder blog van mij al kon lezen, drink ik heel wat kopjes thee op een dag. Normaal trek ik dat theezakje uit de verpakking, hang het even in het hete water en gooi het dan weg. Nu ben ik steeds wel benieuwd welke vraag er op het labeltje staat. En speciaal voor deze gelegenheid beantwoord ik er uiteraard ook een paar 😉

Hoe zou je dag eruit zien als je miljonair was?

Eerst lekker uitslapen, vervolgens een lekker ontbijtje klaar maken. Daarna een uur of anderhalf tennissen, rustig douchen en lunchen. De middag zou ik vullen met een boek lezen, een film kijken of iets in die richting. ’s Avonds zou ik uit eten gaan en daarna op de bank nog een film of aflevering van een serie kijken. Heerlijk.

Als je de hele dag één gerecht moest eten, wat zou dat dan zijn?

Onlangs maakte ik spaghetti met serranoham en rucola. Die beviel dusdanig goed dat ik ’t niet erg zou vinden als ik die heel de dag moest eten. Ik moet toegeven, ’s ochtends als ontbijt valt ‘ie denk ik wel behoorlijk zwaar. Maar als lunch en als diner heb ik er eigenlijk niet zoveel op tegen.

Wat is je favoriete spel?

Ik vind spelletjes wel leuk, maar speel ze eigenlijk niet zo vaak. Mijn favoriete spel is duizenden. Dat is een kaartspel waarbij je wint als je als eerste 1.000 punten hebt gehaald. Het principe lijkt een beetje op rummikub, maar is wel duidelijk anders. Een aanrader, want het duurt over het algemeen niet al te lang en bevat een gezonde dosis spanning.