HALLO NIEUWE LIEVELINGS: HARBOUR CLUB AMSTERDAM OOST

We delen vaak onze lievelings met jullie. Van plekjes om te eten tot te shoppen tot de favo places to be voor in hippe buitenlandse steden. En we hebben er weer eentje. Niets niet ver weg, maar gewoon, bij ons om de hoek, letterlijk zelfs, bij onze editor in chief om de hoek in Amsterdam Oost: de nieuwe Harbour Club.

Harbour Oost

We kennen de Harbour Club al van verschillende locaties in Amsterdam tot Rotterdam tot Vinkeveen. Allemaal stuk voor stuk relaxte go to’s voor een fijn diner en voor een lekkere borrel. Maar deze, mijn vrouwen, deze locatie is er eentje om überhaupt al je vingers bij op te eten. Om de hoek van de Zeeburg vind je een gigantisch pand met daarin een lekker industrieel restaurant. Luxe en relax aangekleed zoals we gewend zijn, maar met een flinke knipoog naar de industriële loods waar Harbour Oost in gevestigd is.

Het klopte

Wij namen een kijkje binnen én een hapje en een slokje natuurlijk. En we kunnen er vrij kort over zijn: HALLO NIEUWE LIEVELINGS. Dit zeggen we natuurlijk niet voor niets. Van de Pinot Grigio tot de Chardonnay – en dat terwijl we stiekem eigenlijk niet van die Chardonnay-lovers zijn – tot de muziek, het klopte.

Mocht je trouwens dus langs willen gaan, omdat je té nieuwsgierig bent naar dit knappe spotje, proef dan ook even de Salmon Torch Make Roll, een sushi rol met geflambeerde zalm (YES!). En als je er dan toch bent dan kun je net zo goed even de Tuna Taco’s en de Ahi Tuna Pizza proberen – MEGA LEKKER! Iets met een verdomd goed gelukte nieuwe menukaart. De volgende avond staat alweer in de agenda gepland.

Pornstar Martini met een twist

Nog zo’n lievelings trouwens – die we je ook echt niet kunnen onthouden – …tromgeroffel… de Pornstar Martini, maar dan met Sir Edmond Gin in plaats van met wodka. Mega zacht en als je van Solero’s houdt…och, do we need to say more? Sowieso echt een try-to trouwens! Mocht je van de week in de kroeg staan en zin hebben in een Pornstar Martini, vraag ‘m eens aan met een Sir Edmond Gin;) & Thank us later!

Let us know!

Mocht jij nog een toffe spot weten waar wij echt een keer moeten proeven of waarvan je denkt: dit is mijn lievelings en je moet hierheen! Let us know! Wij staan altijd open voor culinaire ontdekkingen – dat kan natuurlijk ook de snackbar om de hoek zijn – en meer ogen zien meer dan een!

Zin in een avondje Harbour Club. Check hier de website & het complete menu!