Grip op jouw goede voornemens met de Polar Ignite 3

De eerste week van januari zit er bijna op en langzaam zijn we uit onze feest (- en alcoholroes?) geraakt. Tijd om de schouders eronder te zetten en ‘le plan de campagne’ voor jouw goede voornemens in werking te stellen. Meer sporten, beter slapen en meer regelmaat? Met de nieuwe Polar Ignite 3 heb jij dit jaar nog meer grip op jouw goede voornemens. Het horloge laat je namelijk precies zien hoe je lichaam er op elk moment voorstaat. Ga vandaag dan ook nog aan de slag om dit jaar op je allerbest in je vel te zitten!

Train effectiever

Meer beweging, een goed voornemen dat elk jaar weer terugkomt. Maar waarom is het zo lastig om vanachter die computer of televisie te komen? Soms hebben we gewoon dat extra duwtje in de rug nodig om in actie te komen. Precies wat de nieuwe Polar Ignite 3 voor je doet. Op het horloge vind je een heel pakket aan trainings- en coachingstools waarmee je jouw sportieve grenzen kunt opzoeken. Van spraakbegeleiding tijdens trainingen tot dagelijke on-demand trainingsuggesties en het tracken van jouw activiteitsdoel van die dag. In beweging zul je komen! En Polar maakt dat met deze tools ook nog eens leuk, want ook je vorderingen worden zichtbaar.

Polar Ignite 3

Slaap beter

‘Ik kan niet slapen’, een zin die nog veel te vaak wordt gegoogled aldus slaapexpert Mark Schadenberg. Een probleem dat de Polar Ignite 3 helpt aan te pakken. Met zijn geavanceerde slaap-tracking registreert het horloge je slaaphoeveelheid en slaapkwaliteit, en combineert dit met jouw individuele slaapbehoeften. Met deze informatie voorspelt het horloge jouw mentale alertheid voor de komende dag. Zo krijg je van de Ignite 3 elke ochtend een gedetailleerd overzicht van je verwachte alertheidsniveau, waarmee je de optimale tijdstippen leert herkennen om sportief aan de slag te gaan of juist rust te pakken. Een superhandige tool om jouw lichaam beter te leren begrijpen en zo nog meer uit je dag te halen.

Polar Ignite 3

Creëer regelmaat

Het is algemeen bekend dat je lichaam het best functioneert op regelmaat. Dit betekent geregeld opstaan om te bewegen, op regelmatige tijden gaan slapen en opstaan en op vaste tijden eten en drinken. De Polar Ignite 3 geeft je alle informatie die je nodig hebt om de voor jouw beste regelmaat te creëren. Je krijgt zelfs een seintje als je te lang stilzit en het tijd is om op te staan! Door een goede regelmaat te creëren voorkom je dat je lichaam en geest zich iedere dag opnieuw moet aanpassen aan een nieuwe situatie, wat veel energie kost. Dit betekent dat je onderaan de streep meer energie overhoudt voor het najagen van jouw dromen. Kortom, aan de slag!

Polar Ignite 3

De Polar Ignite 3 is te koop op polar.com en in winkels wereldwijd voor een adviesprijs van €329.90 in de kleuren Night Black, Purple Dusk, Greige Sand en Brown Copper.