Grappig: celebrities die gemene tweets over zichzelf voorlezen

Iedereen heeft het wel eens: je zegt iets en denkt bij jezelf: “oeps, dat had ik niet moeten zeggen“. Over het algemeen wordt zo’n opmerking snel vergeten en is ‘ie ook niet meer exact terug te halen. Hoe anders is dat tegenwoordig met sociale media? Als je daar in een gekke of domme bui iets op plaatst, kun je het jaren later nog steeds tegenkomen.

Zoek tijdens een televisie uitzending van programma’s als Boer Zoekt Vrouw, The Voice of Holland of soortgelijke dingen maar eens op de bijbehorende hashtag op Twitter. Vanuit alle hoeken wordt iedere deelnemer van elk programma uitgebreid besproken. In een deel van de gevallen positief, maar ook met grote regelmaat ronduit negatief.

Vooral celebrities hebben het vaak zwaar te verduren. Denk bijvoorbeeld maar aan Renรฉe Zellweger die keihard werd afgebrand, omdat ze zoveel aan haar gezicht zou hebben laten sleutelen. Of denk maar aan Yolanthe die onder vuur kwam te liggen nadat ze in RTL Late Night was en er uit zag of ze cosmetische ingrepen had gehad.

In dit soort situaties zie je op Twitter en Facebook hele discussies ontstaan. Waar een groot deel van de opmerkingen echt keihard is, zitten er soms ook dingen tussen die bizar grappig zijn. En dat is waar het vandaag om gaat: de gemene tweets over beroemde mensen die stiekem eigenlijk heel grappig zijn.

Waar ik me best voor kan stellen dat sterren soms geraakt worden door de gemene woorden die online verschijnen over hen, vind ik het prachtig om te zien hoe ze omgaan met deze gemene tweets. In de show van Jimmy Kimmel komen regelmatig beroemdheden voorbij die gemene tweets over zichzelf voorlezen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=imW392e6XR0&w=560&h=315]

Bovenstaande vind ik dus echt prachtig om te zien. Julia Roberts, Emma Stone en de andere celebs die voorbij komen, geweldig. Helemaal mooi is Sofia Vergara op het einde met een geniale reactie op de tweet die over haar geplaatst is.

En omdat dat zo mooi is, gewoon nog een aantal prachtige compilaties:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Zu5Oo23G67w&w=560&h=315] [youtube https://www.youtube.com/watch?v=Xr6uNyo8Qgg&w=560&h=315] [youtube https://www.youtube.com/watch?v=w1AhrEhQ0mg&w=560&h=315]