Gigameubel: Voor de tofste industriële meubels!

Ons interieur! Ik denk dat ik voor ons allemaal spreek als we ermee bezig kunnen blijven. Elke keer op zoek naar iets leuks en aparts om je huis mee op te fleuren. Blij was ik dan ook toen ik een jaar of 2 geleden een nieuw huisje kocht en dit helemaal naar mijn eigen smaak mocht inrichten. Geen vent die zei wat ie allemaal níet mooi vond. Heerlijk. Wat een vrijheid. Ik ben nogal van de industriële look. Met veel planten, spulletje die ik heb meegenomen van verre reizen en vintage accenten. En na wat zoeken om mijn huisje volledig zo in te richten, kwam ik bij Gigameubel terecht. Echt 1 van mijn favoriete woonwinkels. Een waar ondertussen al veel vriendinnen hun slag ook hebben geslagen 🙂

Hebben hebben en nog eens hebben!

Bij de eerste stap over de drempel denk je al….hebben hebben hebben! Gigameubel heeft werkelijk van alles. Van mooie vintage banken, oude leren fauteuils, echt de prachtigste salon- en eettafels tot stoere kasten en bijzet trolleys. En het leuke is, de prijzen zijn ook nog gewoon vriendelijk en de service is top.

Barber Chair

Het is dat ik hem niet kwijt kan in mijn huis, maar wat dacht je van zo’n ouderwetse originele barbar chair?! Man, wat staat die hoog op ons verlanglijstje! Of zo’n kleding display kast?! Ze hebben het er allemaal. Maar ook gewoon simpele toffe eetkamerstoeltjes van ijzer of met mooie leer accenten. Je wordt er echt hebberig van 🙂

Check hieronder een greep uit hun prachtige collectie! Ik ben benieuwd hoe lang het duurt, voordat je een bezoekje brengt aan hun webshop of de nieuwe showroom aan de Kerkstraat 58 in Soest. Check ook zeker even hun Facebook pagina voor ideetjes.

Fotocredits: www.gigameubel.nl