Getest: de Triumph Flex Smart lijn

Beha’s, ik zou er een boek over kunnen schrijven! Ze moeten mooi zijn, sexy en tegelijkertijd ook de juiste steun bieden. Een combinatie die maar lastig te vinden is. Maar Triumph daagde mij uit de nieuwe Flex Smart lijn te proberen. Thuis als eerst mijn beha uittrekken? Die wens zou verleden tijd zijn!

De Flex Smart lijn

De Flex Smart lingerie lijn van Triumph is speciaal ontwikkeld voor ’totale vrijheid’. En wensen we dit onszelf en onze borsten niet allemaal toe? De stof beweegt moeiteloos mee met je lichaam, tijdens iedere activiteit die je maar onderneemt. Klinkt goed toch? Al de beha’s uit de Flex Smart lijn voelen aan als een tweede huid en zijn enorm licht. Bovendien zijn ze gemaakt van temperatuur regulerend materiaal. Heerlijk luchtig, is de belofte. De lijn bestaat uit twee voorgevormde beha’s: één zonder en één met afneembare bandjes. Natuurlijk hoort er bij een beha ook een mooie slip: een tanga en een maxi. So let’s try it!

Triumph

Experience

De cups zijn voorgevormd en hebben geen beugel. Wacht even. Geen beugel? Om eerlijk te zijn ben ik hierdoor een beetje sceptisch. Met mijn cupmaat draag ik namelijk altijd een beugel en heb ik nog nooit één beha kunnen vinden zonder beugel die voldoende steun biedt. Zo’n mooie sexy bralette? Niet voor mij weggelegd, helaas! Maar goed, wie weet verrast Triumph mij. Ik trek hem aan.

Ik moet je zeggen, ik ben positief verrast! Oké, voor een workout of een hele actieve dag biedt deze beha mij persoonlijk niet voldoende steun, maar voor de rustigere dagen is ‘ie ideaal! Ik draag ‘m regelmatig op kantoordagen of op zo’n heerlijk relaxte zondag waarbij de meest ‘heftige’ workout een wandeling is. En als ik thuis kom… dan is hem uittrekken zeker niet het eerste wat ik wil doen!

Een beha is natuurlijk het mooist in een setje en dus pas ik ook de bijbehorende slips. De tangaslip is top! Het materiaal is enorm zacht en heeft geen naden. Deze slip zit zelfs fijn na het scheren (als die fijne rode irritatie bultjes weer op komen zetten). Kortom, de Triumph Flex Smart lijn is absoluut geslaagd voor de test!