Geen zin om te kopen? Huur een jurk

De feestdagen staan weer bijna voor de deur; een periode waarin we graag uitpakken en extra bijzonder voor de dag willen komen met onze kleding. Toch belanden dit soort feestelijke outfits vaak na één keer dragen ergens achterin de kast. Doodzonde! Voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Dat moet ook de Bijenkorf gedacht hebben, na H&M start het warenhuis ook met de verhuur van kleding. Huur jij een jurk voor deze kerst?

Huren, niet kopen

De glitterjurk, de broek met pailletten.. je hebt vast nog wel zo’n item in je kast liggen, dat je eens met veel plezier gedragen hebt, maar waarmee je eigenlijk niet nóg een keer wilt aankomen. Weer iets nieuws kopen dan maar? Nee, dat is niet nodig! Steeds meer winkels starten een verhuurservice. Zo huur je bij H&M die fantastische neon gele thule jurk (heb je vast wel eens voorbij zien komen op Instagram!) en kan je nu ook bij de Bijenkorf aankloppen voor een feestelijke outfit die tijdelijk ‘yours’ is.

Dress to impress

En wat je dan kan kiezen? De keuze is wederom reuze. Maar denk aan kleding van merken als Ted Baker tot designer tassen van Jacquemus. De verhuurservice is beschikbaar op de locaties Bijenkorf Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. Op de website vind je een overzicht van de te huren collectie, evenals de maten waarin de items beschikbaar zijn.

We can’t wait till it’s Christmas!