Gabrielle Koster leert ons over Mind, Body & Soul

GRLPWR, een serie van en over inspirerende vrouwen. Of ze nu een eigen onderneming hebben, een toffe creatieve duizendpoot zijn, supermama zijn of een eigen verhaal hebben: van deze vrouwen wil je meer weten. Inspirerende verhalen die alles te maken hebben met dromen najagen en het leven te vieren, maar hoe doen ze dat? En wat is hun levensmotto? Wij dronken een bak koffie met ze en gaan opzoek naar die dromen…

Deze week: Meet Gabrielle Koster! Een mega knappe freelance tekstschrijver, instagirl en yogalover. Volg je haar op de Insta, dan kun je iedere dag wel een inspirerende yogasessie ‘digitaal’ bijwonen. Daarnaast houdt ze zich bezig met Mind, body & soul. Dat houdt in dat de keuzes die ze maakt uit liefde voor de planeet en zijn inwoners en haar lichaam en ziel zijn. Heel tof en inspirerend! We hebben met Gabrielle een smoothiebowl gegeten en oh, wat een heerlijke vrouw!

Waar sta je nu in het leven?

Op dit moment ben ik net een jaar als freelancer aan de slag en dat bevalt me erg goed. Op die manier heb ik veel tijd om te reizen, waar ik ontzettend gelukkig van word.

Wat zijn nog dromen?

Ik droom er van om nog veel meer mooie reizen te maken en in de toekomst dat te doen met kindjes. Van die blonde waterratjes.

Wat is jouw levensmotto?

Mijn levensmotto is: doe alles uit liefde. Wat niet altijd even makkelijk is.

Dag vrij, wat doe je?

Als ik een dag vrij heb, ga ik het liefst naar het strand, de yogaschool of nieuwe vegan restaurantjes uitproberen.

Tip van de dag!

Fleur je insta-foto’s op met de app Design Kit! Super tof!

Meer GLRPWR lezen? Check hier de lady van vorige week!