Gaaf voor in huis : Dutchbone

Een tijdje geleden kwam ik in mijn grote zoektocht: ‘wat komt er in ons nieuwe interieur en wat past daarbij?’ het merk Dutchbone tegen. Dutchbone voegt nét dat extraatje toe aan je interieur. Het is industrieel maar tegelijkertijd niet te gek.

Zuiver bedacht Dutchbone

Zuiver heeft vorig jaar zijn nieuwe interieurmerk gelanceerd en dit werd Dutchbone. De designers van Dutchbone halen hun inspiratie van over de hele wereld en vatten de meest unieke vondsten samen in de Dutchbone collectie.

De collectie loopt uit een van handgedrukte stoffen uit India tot hout uit Java. De designers werken graag met authentieke materialen en werken samen lokale ambachtelijke Aziatische werkplaatsen. Dutchbone is betaalbaar en de leveringen zijn snel. Je kunt het bij o.a. Gigameubel in Soest kopen maar ook online via Bol.com.

Speciaal voor jullie selecteerde ik de 6 leukste items die je op dit moment kunt kopen van Dutchbone. Van bijzettafels tot prachtige kussens, je vindt het allemaal in de DutchBone collectie.

1. Warung

Is de Warung een kruk of een bijzettafel? Het kan allebei! Dit mooie bijzettafeltje is gemaakt van koperkleurig metaal waarin een mooi patroon zit.

Warung - Dutchbone

2. Vloerkleed Rugged Ocean

Dit vloerkleed heeft het beste van vroeger en nu! Dit laagpolige vloerkleed lijkt weliswaar op een oldskool kleed, maar is helemaal van deze tijd en gemaakt van moderne materialen (9% polyester, 66% viscose en 25% katoen). Door de kleurtechnieken lijkt het een soort ruw Perzisch tapijt maar dan zachter en comfortabeler. De Rugged Ocean is er in 3 mooie kleuren (zwart/grijs, turkoois en beige) en twee maten. De Rugged Ocean in het turkoois is onze absolute favoriet!

3. Arabica

Koffiecorners in Azië waren dé inspiratiebron voor de Dutchbone Arabica tafel. Omdat er in Azië op elke hoek van de stad of het dorp wel een koffiecorner te vinden is waar mensen koffie drinken aan kleine tafeltjes, zoals deze Arabica. Deze tafel is gemaakt van hout en MDF en de gedraaide poot zorgt voor een leuke twist. Zet je koffie er maar neer en just relax! (of zoals ze het in Azië uitspreken: ¨lelax¨ ;)).

4. Indian Block Kussen

Wow toen ik deze kussens zag was ik echt verkocht! Zo gaaf! Zowel de oker kleur (helemaal hip nu!!) als de grijze variant pimpen je interieur echt op. Het ligt ook nog eens erg lekker en het geeft je bank de finishing touch die het nodig heeft in een woonkamer.

5. Tout Est Possible Artwork

Aan graffiti heb je misschien nog nooit gedacht voor in je interieur, maar check dit gave betonnen artwork! Zo leuk! Je interieur krijgt door dit artwork een industrieel, rauw randje. Een mooie oneliner tegen de muur of in de vensterbank!

6. Smoker Fauteuil

Deze gave fauteuil brengt herinneringen met zich mee. Het doet je denken aan de oldtimer auto´s waarin deze stoeltjes zaten, die perfect zijn voor een fauteuil. Een knus fauteuil met een vintage randje, we like! De stoel is gemaakt van viscose, linnen en katoen.

Wil je meer weten? Ga dan eens naar de website van Dutchbone voor meer inspiratie.