Gaaf: Posters van Le Duo!

Onlangs was ik in een winkel en zag daar hele gave posters, omhuld door een mooi passe patout (zodat je ze kunt inlijsten) met de mooiste animaties. Diverse soorten voedingsmiddelen, schoenen etc. Rechtsboven de poster stond Image Republic. Toen ik thuis was heb ik het meteen opgezocht en het bleek een Franse galerij te zijn.

Le Duo

De ontwerpers van Le Duo maken voor Image Republic posters die centraal staan voor een bepaald tijdperk en willen je een glimlach op je gezicht bezorgen.

Posters van iconen

In de collectie zien we onder andere posters van David Bowie, Michael Jordan en Neil Armstrong. Het zijn maar enkele grote namen uit de geschiedenis die we ons altijd moeten blijven herinneren!

Of wat dacht je van een poster met dé mode ontwerpers van dit moment?

Le Duo denkt hier net zo over en hun originele posters vereeuwigen een indrukwekkende reeks artiesten, sporters en andere beroemdheden. Ook bekende merken verdienen een plek op een poster van Le Duo. Wat dacht je van een poster met daarop de bekendste sportschoenen uit de geschiedenis?

http://image-republic.com/en/le-duo/370-le-duo-sneakers.html

De posters zijn eens iets anders en ook heel leuk voor een kinderkamer. Zo combineer je iconen van vroeger en nu. Ook zijn de posters erg leuk in je keuken, woonkamer of hal. Een ware eyecatcher!

De posters zijn vanaf €39,95 te koop via onder andere Image Republic. Let wel, de posters worden verkocht zonder lijst.