Gaaf : Mermaid Crowns van Chelsea Shiels

Tegenwoordig zie je op elk festival, groot feest of bruiloft wel iemand die een bandje in zijn haar heeft of een bloemenkrans op haar hoofd of hoed (ook gaaf!). Wat we nu hebben gevonden is iets dat zeker niet 13 in een dozijn is! De mermaid crowns van Chelsea Shiels.

Mermaid Crowns by Chelsea Shiels

Mermaid Crowns van Chelsea Shiels

Chelsea is van oorsprong een 27-jarige bloemiste uit Australië en werd geïnspireerd door de strand en de zee en toen ze de Disney film de Kleine Zeemeermin zag. Hierdoor ging ze met schelpen in plaats van bloemen werken. Met onder andere mooie schelpen en stenen maakt ze de mooiste kronen die je gezien hebt. Van zeer grote opvallende kronen tot lieve kleine kroontjes, Chelsea maakt het. We vragen ons wel af of je niet mega hoofdpijn krijgt van zo’n grote Mermaid Crown ;), dus wij zouden gaan voor een kleine variant. Zeker gaaf voor een festival!

Wil je meer van haar prachtige creaties zien? Volg haar dan zeker via Instagram om de Mermaid Crowns te bewonderen. Kopen? Houd dan de Etsy-pagina van Chelsea Shiels in de gaten, ze verkoopt nu alleen bloemenkransen maar gaat binnenkort ook haar Mermaid Crowns verkopen.