Dit is de lekkerste vegan granola

Vegan is hip and happening en de trend blijft zich voortzetten. Of je nu wel of niet kiest voor een vegan lifestyle, het doet er eigenlijk niet toe. Steeds vaker zul je vegan varianten van bepaalde producten tegenkomen in de schappen van de supermarkt. En negen van de tien keer merk je het verschil met de niet-vegan variant niet eens. Eén van die voedselproducten die steeds vaker door een volledige vegan variant wordt vervangen is granola. Oftewel, je vegan ontbijtgranen.   Eat Natural vegan granola Granola an sich is een super makkelijk, snel en gezond ontbijt. Je pakt een bakje uit de kast, paar scheppen yoghurt erbij en je topt het af met je favoriete granola. Wat is dan eigenlijk het verschil tussen muesli en granola hoor ik je denken? Granola onderscheidt zich van de rest van de ontbijtfamilie doordat...

Rutte Sloe Gin, een botanisch meesterwerk

De Nederlandse botanische distilleerderij Rutte introduceert een nieuw lid aan hun assortiment van unieke gin’s en jenevers: de Rutte Sloe Gin. Gemaakt van de beste, zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten én met de door generaties verzamelde kennis, ademt deze Sloe Gin fruitige aroma’s. Met Rutte’s erfgoed als experts in het creëren en distilleren van de beste botanische spirits, is deze nieuwe, zorgvuldig geproduceerd gin een lust voor de smaakpapillen en ideaal voor in een wintercocktail. Het geheime ingrediënt: rijpe, smaakvolle sleedoornbessen van Nederlandse bodem. Sloe Gin Rutte Sloe Gin is een opkomende stijl van gin, gebaseerd op een oud recept van Rutte’s familie van distilleerders. Vroeg in de jaren ’70 creëerde voormalig ‘Master Distiller’ John Rutte zijn “Sleedoorn Likeur” met gin en verse sleedoornbessen, die hij zelf plukte in de Biesbosch. Dit recept is herontdekt en verfijnd om een  uitgebalanceerde Sloe Gin...

Recept: Magic Cookie Bars met Hands Off My Chocolate

Magic Cookie Bars Hands Off My Chocolate

Net terug van vakantie en vastberaden om minder te gaan snoepen… totdat ik de goddelijke repen chocolade van Hands Off My Chocolate ontving. Tja, hier moest ik wel een recept mee maken. En een healthy recept is dan toch echt onmogelijk. Aangezien de Magic Cookie Bars nog op mijn to bake lijstje stonden, was dit een goed excuus om dit recept te gaan maken. Lekker, maar o zo machtig.

...

7 x de leukste restaurants in Yogyakarta: van Nasi Goreng tot Pizza en Nacho’s

restaurant Yogyakarta - House of Sate

Wat je in Yogyakarta kunt doen? Vooral lekker eten. En dan niet alleen Nasi Goreng… Nope, in Yogyakarta kun jij je dag starten met fluffy pancakes en een goede kop koffie, lunchen met een heftige burger en je dag afsluiten met een homemade pizza en Italiaans ijs als toetje. Ik heb mijn foodie taak serieus genomen en zoveel mogelijk restaurants bezocht in de drie dagen dat wij in Yogyakarta verbleven.

...

Salade Mediteranne uit Parijs – met feta, meloen en munt-pesto

Salade Mediteranne uit Parijs

Tijdens een weekendje Parijs bestelde ik rond lunchtijd een Plat Du Jour op een van de vele terrasjes. Niet verwacht, maar het bleek een lekker lichte Salade Mediteranne te zijn – wat opzich wel goed uitkwam na al die croissantjes, crepes en macarons. Met dit warme weer heb ik de aslade thuis nagemaakt, super easy! Hieronder vind je mijn recept: Ingrediënten Voor twee personen: Voor de Salade: 1/2 cantaloupe meloen 1/4 watermeloen 2 goed rijpen trostomaten 2 handjes feta Zakje rucolamelange Voor de Muntpesto: handje munt 2 handjes basilicum handje pijnboompitten 75 gram geraspte Parmezaanse kaas half teentje knoflook Flinke scheut olijfolie Zout & Peper naar smaak Bereiding: Laten we eerst de pesto maken, dan is die klaar. Heb je een keukenmachine of blender? Stop dan alle ingredienten voor de pesto hier in en blend alles goed door elkaar. Heb...

5x lekker uiteten in Ubud, Bali: van plastic bordje tot gastronomie

Ubud

Ubud, ik vond het vreselijk en geweldig tegelijk. Het dorpje is stervens druk met rondvliegende toeristen op toeterende scooters, gestresste taxidrivers en opvallend veel Westerse tentjes. Maar ik kan niet ontkennen dat de omgeving prachtig is en je tussen de drukte door nog een aantal hele fijne Indische restaurantjes kunt vinden… Hieronder mijn favorieten: van cheapy eats tot sterren-diner.   Dewa Warung Dit authentieke Indische restaurantje ligt in een van de hoofdstraten van Ubud en serveert de beste Gado Gado, Vegan curries en Chicken Satay op gezellige plastic bordjes. Doe je schoenen uit, plof neer op een kussentje en lekker gapen naar die gekke toeristen die voorbij lopen 😉 View this post on Instagram 1.5$ golden curry! #curry #vegan #plantbased #balifoodie #bali #dewawarung #warung #streetfood A post shared by @ foczini on Sep 25, 2016 at 3:33am PDT   Warung...

About Us

testttt
totop