Snelle courgettesoep met rucola

courgettesoep-header-2

Geen zin of tijd om uit gebreid te koken, maar wil je wel een gezond maaltje op tafel zetten? Dan is daar voor jouw courgettesoep. Dit keer maakte ik een courgettesoep met rucola (mijn favoriet), maar je kunt de rucola ook vervangen voor diverse andere (groene) groente, zoals erwtjes of broccoli. Rucola geeft de soep een nootachtige, romige smaak. Extra room is dus niet perse nodig. Maar wel lekker. 

...

7 x I Feel You Gilmore Girls!

gilmore girls pizza - Bustle.com

Gilmore Girls are back in town! Onlangs maakte Netflix een hele boel vrouwen blij met het allerlaatste seizoen van Gilmore Girls: A Year in the Life. 10 jaar geleden stopte de serie na 6 seizoenen en moesten we afscheid nemen van Rory en Lorelai. Een moeder en dochter met een gedeelde liefde voor koffie en (veel) eten. Deel jij die liefde ook? Dan hebben we hier een paar herkenbare momenten. I feel you Gilmore Girls!

...

Wednesday Wishlist: Kookboeken

wednesday wishlist - kookboeken - header

Het leukste koken vind ik koken uit een kookboek. Het begint al met het boek doorbladeren, opzoek naar een lekker recept. Vervolgens het boek op het aanrecht en koken maar! Ik hou er van. Daarbij is het koken uit een kookboek niet alleen leuk, maar ook veel makkelijker, dan wanneer je een recept op een telefoon moet aflezen, die elke keer weer vergrendeld. Moet je met je vieze vingers die telefoon weer ontgrendelen… Al geef ik ook toe dat ik het best vaak op deze manier doe hoor!

...

De leukste adventskalenders van 2017

Mymuesli Adventskalender

Adventskalenders blijven leuk, hoe oud je ook bent! Zeker wanneer je de standaard adventskalender yeet chocolaatjes inruilt voor een adventskalender, gevuld met bijvoorbeeld 24 verschillende soorten Gin, mymuesli muesli mixen of Yankee Candles. Zo wordt het aftellen naar de mooiste tijd van het jaar nog leuker! Wij maakten een lijstje met de leukste adventskalenders van 2017.

...

Kwarkbollen met appel en rozijnen

kwarkbollen met appel en rozijnen - header

Misschien is de kwarkbollen rage allang voorbij, maar who cares? Kwarkbollen stonden nou eenmaal nog steeds op mij to-bake lijstje. Ik las verschillende kwarkbollen recepten en maakten mijn eigen versie. Eentje met appel, rozijnen en kaneel. Mijn favoriete combinatie met wat dan ook! Van havermout tot taart en nu ook kwarkbollen.  

...
totop