Follow Your Bliss: sieraden met een boodschap

Het sieradenmerk Follow Your Bliss wil je graag inspireren om je hart te volgen en te doen waar jij gelukkig van wordt. Daartoe heeft het merk een uiteenlopende collectie inspirational accessories die een dagelijkse herinnering zijn om te zoeken naar jouw ultieme geluk. Elk sieraad van Follow Your Bliss is voorzien van een persoonlijke aanmoediging en herinnert jou eraan dat je jouw bliss moet volgen.  Bliss is the highest degree of happiness.

Het concept achter Follow Your Bliss

Het logo van Follow Your Bliss is een lotusbloem. Deze bloem groeit vanuit de modder altijd naar de zon toe en vormt tegelijkertijd een metafoor voor je leven. Laat je leiden door het licht (ook wel: jouw bliss) en dan zul je blijven groeien. Blijf je trouw aan jouw bliss, dan zullen zich oneindige mogelijkheden aandienen. Of zoals Joseph Campbell ooit zo mooi zei: follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

De Follow Your Bliss collecties

Er zijn meerdere Follow Your Bliss collecties beschikbaar. Deze bestaan uit kettingen, armbanden, oorbellen en enkelbandjes. Eén van deze collecties is de Sorbet Glace collectie, waarin je items vindt met namen als A Scoop of Raspberry, Pistache Swarovski en Rainbow Cherry Rose. Meermaals per jaar komen er nieuwe collecties beschikbaar. Zelf ben ik inmiddels trotse eigenaar van de Buddha Ivory Ballchain, de Prosperity Coin Honey Dew en de FYB Lotus ketting. Onderstaand vind je een kleine impressie van het te gekke assortiment van Follow Your Bliss.

Volg Follow Your Bliss op social media

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe collecties, dan raad ik je aan om Follow Your Bliss te volgen op social media. Dit kan op Facebook, Pinterest en Twitter. Zo weet ik bijvoorbeeld dat er onlangs inspiratie is opgedaan in Zanzibar (!!) voor de voorjaars- en zomercollectie van het merk. De gehele collectie check je uiteraard op de website van Follow Your Bliss.