Flex & Smart

Triumph lanceerde haar nieuwste innovatie in de Loft in Amsterdam. Een prachtige galerie ruimte waar we de nieuwste campagne beelden zagen. Nippend aan onze cocktail werd het ons duidelijk. Een beha moet vooral comfortabel zijn en gemaakt van het meest zachte materiaal. Een beha moet je niet ‘voelen’, maar het moet wel de juiste ondersteuning geven. 

Als je het gevoel hebt dat je er goed uitziet en je de wereld aankan. Dat maakt je onweerstaanbaar en verleidelijk. Het gaat dus om jouw eigen state of mind en de zelfverzekerdheid die je uitstraalt. Een misvatting dat sexyness zit in een push up of een kanten body. 

Deze slimme uitvinding heet; Triumph Flex Smart. De beha die voelt alsof die persoonlijk voor jou is ontworpen, en met jouw leven meebeweegt en je dus goed laat voelen, zonder dat je de beha zelf voelt. We kunnen ons direct voorstellen dat we de beha top dragen onder een colbert jasje, gecombineerd met de legging uit de collectie. In diezelfde set zien we ons ook naar de Yoga gaan. De vrolijke dame, Sandra, vertelt ons in de fitting room dat de collectie beschikt over ultra lichtgewicht, temperatuurregulerendestof – en niet kreukende cups. 

De lingerie voelt aan als een tweede huid zo op het lichaam en is volledig naadloos. De maatvoering is ook een uitvinding op zich zelf. Via de easy to read matentabel bepaal je of een 1, 2, 3 of 4 bent. Triumph Flex Smart is dus verkrijgbaar in deze vier maten, die 24 traditionele maten beslaat. We weten het nu al, dit wordt onze favoriet, om nooit meer uit te doen. Een beha en top in één voor iedere gelegenheid !

Triumph ondergoed – Dames lingerie, Shapewear & meer

Geschreven door Nina Aalbers