Festival (outfit) time! Dit zijn de trends volgens Coachella 2018

Wie enigszins haar Instagram feed in de gaten heeft gehouden afgelopen weken kan het niet ontgaan zijn: Coachella Festival was het onderwerp van de dag. Als Rich & Famous Influencer is Coachella the place to be. Zelfs onze eigen Maan en Anna waren van de partij. Het is de plek om met al je modellen-vriendinnen in je gesponsorde designer-outfit lekker losjes te gaan. En dat moet natuurlijk meerdere malen per dag vastgelegd worden in de vorm van een #selfie in een – je zou het haast geloven – spontane pose. Ideale plek dus om als modemerk je zomer-collectie te showen!

Omdat het een van de eerste grote festivals is van het zomerseizoen is Coachella dus automatisch de plek om nieuwe festival outfit trends te spotten voor ons komende festivalseizoen. We verzamelde de – toegankelijke – Coachella-trends voor je, waarmee jij de show zult stelen op onze eigen Hollandse festivals.

Spotted @ Coachella

De dromerige Kimono

Stoere denims

Het Heuptasje

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Lekker gehaakt

Show je lingerie

Wilde Westen

Shorts & Boots

Een bericht gedeeld door REVOLVE (@revolve) op

Boho-style

Meer festival outfit inspiratie?

Dit zijn de zonnebrillen trends van 2018 om je festival outfit compleet te maken. Welke festival stijl is jouw favoriet?