Fashion trend: High Neck Top!

Ieder schreef ik over de 6 bikini trends van deze zomer en had ik het over een bikini met een high neck crop top. Dit artikel wil ik deze high nek (crop) in de spotlight zetten! Het is namelijk zo dat deze trend niet alleen telt voor bikini’s maar ook voor de gewone tops.

High Neck Top

Onder de high neck trend zie je veel crop tops die gecombineerd worden met high waste shorts en skirts. Toch zijn er niet alleen crop tops met een high neck, maar zien we ook genoeg andere leuke tops. Dit zeg ik omdat ik wil aangeven dat iedereen deze trend kan dragen, ook wanneer jij denkt dat een crop top niet voor jou is weggelegd.

Ik zelf ben wel fan van de basic high neck tops, zodat de nadruk echt ligt op het model en niet zo zeer op de print of de stof. Hieronder wil ik jullie een overzichtje geven van leuke outfits met een high neck top. Enjoy watching!

Een tip: draag onder een high neck top een strapless bh. Vooral als de top dunne bandjes heeft, is het wel zo mooi dat er geen 4 bandjes over je schouders lopen..

Wat vinden jullie van deze trend?

Helaas moet ik meedelen dat dit mijn laatste artikel is dat ik schrijf voor Ladify. Ik ben namelijk onlangs, samen met een vriendin, een eigen blog begonnen. Ik heb een hele leuke tijd gehad bij Ladify en zeker ook heel veel geleerd! Bedankt meiden van Ladify en jullie bedankt voor het lezen van mijn blog posts! Liefs Rowen.