Fashion trend: de ouderwetse Mules zijn helemaal hip!

Mules zijn herkenbaar als hakschoentje voor de wat oudere vrouw. Maar anno 2015 zijn deze leuke hakjes voor iedereen.

De Mules hebben namelijk een make-over gehad, waardoor ze nogal een aantal jaren jonger zijn geworden. Ze zijn helemaal van nu en ze zijn hip. Easy as that! De make-over heeft hun oude imago weggenomen en het is onmogelijk om al deze leuke hakjes nog te laten staan. Wij willen en moeten ze nu ook dragen!

Mules

Mules.. Maar wat zijn dat nou precies voor schoenen? Mules zijn hakschoenen met een open achterkant: ’the backless shoe’. Gemaakt om ze zo gemakkelijk aan te kunnen schieten: ‘slip into’. Ik gooi er wat Engelse termen doorheen, want volgens mij zijn die wel herkenbaar en klinkt het meteen wat hipper ;)!

Het schijnt dat de oude Mules ook bekend staan als onhandig. Hier kan ik me iets bij voorstellen, omdat je geen bandje om je hak hebt. Ik kan niet zeggen of de Mules van nu niet onhandig zijn, daarvoor moeten we ze gewoon allemaal gaan passen en zoeken naar een model dat voor jou perfect is! Maar als we even eerlijk zijn… 9 van de 10 hakken lopen toch niet echt super comfortabel en dragen we toch. Want dan lopen we mooier en voelen we ons goed!

De Mules anno 2015 zie je in verschillende modellen. Van een basic zwart, wit of bruin leren modellen met een stevige houten hak tot een Mule met opvallende prints en designs: zoals een met een gewaagde stiletto hak. Nou op die laatste zie je je oma niet meer lopen, toch?

Ik laat je hieronder wat leuke modellen zien van de nieuwe Mules. Hier willen wij onze voetjes graag inschuiven hoor! Wat vinden jullie ervan?