Fashion meets sportkleding: comfy sportleggings voor 2016

2016? Goede voornemens, meer sporten, kilo’s kwijt raken. Loraine schreef er onlangs nog over, goede voornemens! Net als haar hou ook ik niet zo van deze goede voornemens. Maar goed ik hoor het de laatste tijd weer overal voorbij komen. Voor deze vrouwen is dit misschien dan juist wel een leuk artikel. In 2016 zijn de comfy sportleggings met allerlei printjes weer helemaal hip. Zo kun je dus in stijl de sportschool in.

Doe jij niet aan goede voornemens, hou je gewoon van sporten of vind je net als mij sportleggings lekker comfy. Dan hebben we goed nieuws voor jou. Wij hebben namelijk de tofste merken voor je op een rijtje gezet.

Nooit eerder was het namelijk zo hot om eruit te zien alsof je gaat sporten. Ja je leest het goed!! De fashion- en sportwereld lijken steeds meer te blenden. Zo worden sportleggings dikwijls ook gebruikt voor non-actief gebruik. Gewoon voor een avondje op de bank of een kort bezoekje aan de plaatselijke supermarkt. Het kan allemaal. Wij hebben de vier tofste merken tights voor je op een rijtje gezet. Om lekker in te sporten – of juist niet. Opzoek naar Sportleggings in de aanbieding? Check dan Aldoor!

Comfy sportleggings

Jogha
Sinds november is dit prachtige merk in de webshop van jogha.com te vinden.

Nike
Het is niet de nieuwste collectie van Nike, maar ze blijven mijn favoriet! En ze zijn nog te koop. Ze zijn vooral fijn voor het hardlopen. Er zitten twee vakjes in, bijvoorbeeld voor je sleutels of iPod.

sportlegging 6 - ebay

 

Adidas

H&M