Fashion in de slaapkamer: de leukste nachtmode

Misschien slaap je in je nakie, of draag je een T-shirt van de boyfriend in bed; maar vergeet niet dat nachtmode ook mode is en dat het aanbod pyjama’s de afgelopen jaren steeds leuker is geworden. Van een sexy niemendalletje tot een cosy flanellen pak. Je generen voor je slaapoutfit is verleden tijd! Wij zetten de leukste nachtmode voor je op een rij.

1. Jungle print

Dit te gekke pyjamashirt zou je zelfs nog boven een jeans dragen met hakken. Maar je leest het goed, het is een item speciaal ontworpen voor in de slaapkamer. Met de bijpassende broek maak je de slaaplook compleet. Dit is toch de leukste nachtmode ever?

De leukste nachtmode
Livera € 39,99

2. Romantisch blauw

Deze babyblauwe slipdress is romantisch én sexy tegelijk! De slipdress is gemaakt van Ecovero Viscose: het houtpulp dat gebruikt wordt om deze stof te maken komt van duurzame en gecertificeerde bosbouw. Kortom deze dress is niet alleen goed voor jou, maar ook beter voor de natuur.

De leukste nachtmode
Livera € 45,00

3. Maagdelijk wit

De leukste nachtmode? Die vind je ook bij Hunkemöller. Dit nachtsetje met ‘Marilyn Monroe vibes’, is een perfect voorbeeld van modieuze nachtmode. De chiffon plissé cami set heeft leuke details zoals een kantje en knoopje en oogt bijna als een jurkje. Daar kun jij mee ‘voor de nacht’ komen!

De leukste nachtmode
Hunkemöller € 61,50

4. Flowers

Zo op het eerste oog lijkt dit nachthemd een jurkje. Dat is toch in één woord geweldig? Heerlijk om nog een beetje gekleed op de bank te zitten, of direct het bed mee in te duiken. Op een bedje van bloemen. Slaaplekker! Zzzzzz

De leukste nachtmode
Triumph € 34,97 (SALE)

5. Nog meer bloemen

Van deze pyjama worden wij mogelijk nog het meest enthousiast. Je zou hem bijna gewoon naar buiten aantrekken in de zomer. Leuk slippertje eronder, tasje erbij en you’re good to go. Maar toch, slapen zouden we in deze Hilfiger pyjama ook erg graag willen. En dan dromen over weidse lavendelvelden en zonsondergangen.

De leukste nachtmode
Hilfiger € 54 (SALE)