Fashion guide: zo draag je de kleur roze

De musthave kleur voor dit voorjaar is natuurlijk roze! Lekker girly, maar ook zeker tot een sexy geheel te stylen. Of je nu kiest voor een mooie trui of een volledig pak, wees niet bang om te sugarcoaten met deze trend. De intensiteit van de kleur roze bepaalt grotendeels het gevoel van jouw outfit. Knal met neon of kleed je romantisch in zacht roze. Wij geven je tips voor het dragen van deze geweldige kleur.

Zo draag je de kleur roze

Roze wordt vaak geassocieerd met meisjesachtig, maar met roze kun je ook zeker een opvallende sexy powerlook creëren. Zaak is om de items zorgvuldig te kiezen en te combineren. Enkele tips:

Tip 1

Kies voor het juiste materiaal. Een jersey stof straalt minder klasse en volwassenheid uit dan linnen of mooi katoen. Zeker wanneer je voor het meisjesachtige roze kiest dus iets om over na te denken.

Tip 2

Wees niet bang om op te vallen. Natuurlijk kun je voor een klein detail gaan zoals een roze tasje, maar wil je echt indruk maken en kracht uitstralen, kies dan voor een all over roze look. Ook nog eens helemaal on trend.

Tip 3

Zorg voor een goede pasvorm. Niemand wil op Barbapapa lijken en dus is het belangrijk om de goede fit te vinden die jouw pluspunten het beste accentueert. Dus zo draag je de kleur roze en de fit die bij jou past!

Meer fashion vind je hier.

Tip 4

Kies de tint roze zorgvuldig bij jouw haar- en huidskleur uit. Sommige tinten kunnen je flets maken, en in een te felle kleur roze zou je wellicht kunnen verdwijnen. Pas en mix & match voor het vinden van die kleur roze die bij jou past.