Advertorial: #FaceForward Clinique

Er is zoveel te ontdekken op het gebied qua huidverzorging! Clinique komt nu met iets nieuws! De #FaceForward campagne, een 3 stappenplan voor de verzorging van je huid. Door de ervaring die Clinique in de loop der jaren heeft opgedaan komen zij nu met dit fijne stappenplan!

#FaceForward

Zoek jij de perfecte huidverzorging voor jouw huid? Stop dan nu met zoeken! De #FaceForward campagne is gericht op het onthullen van je ware huid. Durf je echte gezicht te tonen aan de buitenwereld! In plaats van heel veel lagen make up op te doen en hierdoor dus een dichtgesmeerde huid te creëren. So not sexy! Door je huid vol te smeren met make up kan het niet meer ademen en sluit je jezelf als het ware op. Hierdoor zien je contouren er anders uit en kun je last krijgen van huid irritatie.

Be natural!

Clinique is een voorstander van om je ware huid te onthullen en dit laten zij zien in de #FaceForward campagne. Voor deze nieuwe campagne hebben zij de hulp ingeroepen van bekende blogsters/schrijfsters om het girlpower effect nog meer lading te geven. De video die voor mij heel herkenbaar is, is van Tavi Gavinson.

Toen zij 11 jaar was lanceerde zij het online magazine ´Style Rookie´, dat de eerste dagen na lancering maar liefst 1 miljoen hits scoorde! Als spreker werd ze onder andere gevraagd voor de bekende internationale TEDxTeen conferentie. Toen was ze 15 jaar. Herken jij jezelf ook in de video van Tavi?

Ik wel. De verzorging van je huid geeft je zelfvertrouwen en zoals Tavi het noemt superpower. Hierdoor straalt het zelfvertrouwen van je af!