Fab. x HEMA collectie

Nieuws van het super leuke merk Fab! In samenwerking met HEMA hebben zij een nieuwe collectie gelanceerd die vanaf nu bij… HEMA te koop is! Het is een limited collection die bestaat uit diverse fashion items! We like!

Fab x HEMA

Fab. x HEMA

Deze herfst is er een tijdelijke collectie van Fab te koop met typische HEMA producten in Fab stijl. Voor deze collectie zijn er 24 unieke musthave items ontworpen. Alle items zijn verdeeld over twee collecties : de basis en de luxe collectie. De basic collectie is in alle filialen van HEMA te koop en online, en bestaat uit super leuke items voor dagelijks gebruik. Zwarte enkelregenlaarsjes met gouden sterrenstuds bijvoorbeeld! Tevens onze favoriet! Ook zien we paraplu’s met leuke prints, schattige iPhone hoesjes en catchy sleutelhangers.

Fab x HEMA

De luxe collectie is exclusief verkrijgbaar in geselecteerde HEMA filialen en online en bestaat uit mooie shoppers, notitieboekjes, pantysokjes en powerbanks.

“Wij zijn trots om samen te werken met een van onze favoriete Nederlandse merken. Wij wilden voor HEMA blijmakers ontwerpen die iedere dag een lach op je gezicht toveren. Items voor dagelijks gebruik met een Fab. knipoog.” zegt Fabienne Chapot, oprichtster en designer van Fab.

De Fab. x HEMA collectie is vanaf nu verkrijgbaar via HEMA.nl en in filialen door het hele land.

Welk item vind jij het leukst?

Beeld: Fab. x HEMA