Essentiel Antwerp x Estée Lauder: een verrassende samenwerking

Eén van onze favoriete modemerken, Essentiel Antwerp, en beautymerk Estée Lauder hebben de krachten gebundeld binnen een super leuke samenwerking. Samen brengen zij de Limited Edition-etui ‘Kiss my Essentiel Antwerp’ op de markt, ontworpen door het designteam van het Antwerpse merk. In de limited edition etui zit een drietal Estée Lauder lipproducten met – hoe kan het ook anders – een ontwerp van Essentiel Antwerp. Een echte eyecatcher voor in jouw handtas! Essentiel Antwerp x Estée Lauder: verrassende samenwerking!

Kiss my Essentiel Antwerp

Essentiel Antwerp staat bekend om haar energieke, frisse en verrassende collecties met kenmerkende grafische en bloemenprints en gedurfde kleurenmixen. Anders dan anders, dus geen wonder dat onze hoofdredactrice Eline zo dol is op dit merk.. Het merk is er voor de nieuwsgierige kosmopolitische dames met een eigen stijl. Een doelgroep die goed aansluit bij die van Estée Lauder. Naast dat beide merken zich richten op deze buitengewone vrouwen, vormt een sterke ondernemersmentaliteit de kern van het DNA van beide merken. De samenwerking is dan ook helemaal on spot.

Beauty-ful

Voor deze exclusieve samenwerking ontwierp Essentiel Antwerp een kleurrijke toilettas in een van hun signatuurprints. De toilettas is gevuld met drie Estée Lauder producten voor een perfecte lipverzorgingsroutine, namelijk de Pure Color Envy Smoothing Sugar Scrub, de Pure Color Envy Replenishing Lip Balm en de Pure Color Envy Sculpting Lipstick.

De Limited Edition pouch is vanaf 25 januari voor €75,00 online verkrijgbaar op  www.essentiel-antwerp.com en in een selectie van Essentiel Antwerp winkels in België en Nederland.