EN DE GENOMINEERDEN VOOR BEST DRESSED MAN ZIJN…

We houden ervan om naar mannen te kijken en als die mannen er dan ook nog eens piekfijn uitzien, tja. Nou vrouwen, het is weer zover: Het event en het moment om de Best Dressed Man van 2019 te kiezen, is hier!

Misschien volg je het al jaren, misschien heb je het volledig gemist of leef je onder een steen, maar al 22 jaar bombardeerd Esquire ieder jaar een man tot de best geklede man van Nederland.

LIVE LIVE LIVE

Het event vindt komende donderdag plaats en goed nieuws, wij kunnen je de hele avond LIVE op de hoogte houden, want we zijn erbij!

EN DE GENOMINEERDEN ZIJN…

Benieuwd naar de genomineerden? Dit jaar is Splinter Chabot de jongste man en de oudste Pieter de Waard. Maar ook de muzikanten Yung Felix en Willem de Bruin staan op de lijst, net zoals Frank van der Lende (jawel de langharige hunk van 3FM), voetballer Kenneth Pérez en ondernemer Edson Sabajo (hallo mede-oprichter van favo merk Patta!)

EEN EREGALERIJ

Een eregalerij waar ze misschien wel allemaal winnaars zijn, maar toch – zoals Henny ons al vroeg geleerd heeft – kan er maar 1 echt de winnaar zijn…

MEER OVER DE MANNEN WETEN?!

We zullen je op de hoogte houden. Houd morgen de Instagram van Ladify in de gaten, want we gaan heel veel stories maken van al die knappe koppen!

Credits: Esquire