En dan is daar het afscheid…..

Het voelt een beetje vreemd! We keken er naar uit, maar als het dan eenmaal op papier staat, is het tóch gek! De koek is op en daarom zijn dit de laatste woorden van ons op papier voor Ladify.

Alles staat al op papier

En dan ben je ineens 3 jaar verder…. 3 jaar vol gelach, leuke uitjes, mooie verhalen, toffe nieuwe producten om te testen,  gezellige borrels met alle meiden en genoeg inspiratie om leuke artikelen te schrijven! Maar dat laatste wordt helaas met de week minder. Het idee hebben dat je overal al een keer over hebt geschreven en je met zijn allen moet gaan ‘zoeken’ naar toffe dingen om over te schrijven. En daarvan hebben we altijd gezegd…..als dát gebeurt en je hebt er geen plezier meer in, dan moet je stoppen. En dat is wat we met pijn in ons hart gaan doen. Stoppen met Ladify. In ieder geval in zijn huidige vorm.

Inspiratie

Van het testen tot de nieuwste producten van, nou ja eigenlijk van alles, het schrijven over onze mooiste tripjes, het bijwonen van modeshows in de Westergasfabriek, het Rijksmuseum tot het eindeloos fotograferen van onze favoriete receptjes! We hebben het met heel veel plezier gedaan in de hoop dat het jullie geïnspireerd heeft.

Voor nu zeggen Jor en ik en natuurlijk alle andere ladies van Ladify….HOUDOE! En we zien mekaar!

Liefs Jor & Cyn