Eet je buik rond in de leukste nieuwe restaurants in Las Vegas

Al vakantieplannen gemaakt voor deze zomer? Zet ze opzij want Las Vegas is dé plek waar je dit jaar gezien wil worden. Naast de ‘Instagrammable’ casino’s, het bruisende nachtleven en de diverse shows, is Las Vegas ook een heaven voor foodies. Veel restaurants staan hier al goed op de kaart, denk bijvoorbeeld aan ‘Steak ’n Shake’, ‘Gordon Ramsay Hell’s Kitchen’ en ‘Buddy V’s Ristorante’. Maar, dit jaar komen er ook weer nieuwe restaurants bij, die je als foodlover zeker wilt bezoeken! Wij zetten ze hieronder alvast voor je op een rij:

Robots en Hotpots

Voor de liefhebber van de Aziatische keuken, luxe en technologie, is The X Pot een must-visit in Las Vegas. Begin 2020 opent dit nieuwe restaurant haar deuren in The Venetian Hotel, midden op de strip! Laat je welkom heten door robots en verwacht vooral HD 360 projecties, interactieve lichtshows, verschillende geluiden en een fenomenale menukaart. Een exclusieve ervaring onder het genot van heerlijke hotpots? Yes please!

Karaoke en Oesters

Fan van zowel karaoke als oesters? Dan is dit de plek waar je van droomt! Sla de naam Kamu Ultra Karaoke op, want in februari opent zij haar deuren bij het Grand Canal Shoppes winkelcentrum. Je kunt hier de hele dag je zangkunsten laten horen onder het genot van oesters en cocktails van chef Chris Oh. Geen liefhebber van een volle zaal? Geen probleem, er zijn genoeg privé karaoke ruimtes beschikbaar voor jou en je vrienden! 

Kies voor gezond

Liever geen vette hap maar een frisse culinaire salade of hippe bowl? Dat eet je bij True Food Bar & Kitchen in Caesars Palace. Dit restaurant richt zich volledig op gezond en biologisch eten en serveert voor ieder wat wils. Veganistisch? Check! Vegetarisch? Check! Vlees? Check! Glutenvrij? Check, check, check! Een bezoekje wagen kan geen kwaad, want zoals ze zelf zeggen: “Eating well is always in season”!

Viva la Mexico

Het “beste Mexicaanse restaurant in Los Angeles”, gaat een poging wagen om ook het beste Mexicaanse restaurant in Las Vegas te worden. Frida Mexican Cuisine opent haar deuren dit voorjaar tegenover True Food Bar & Kitchen. Zoals de naam al verklapt kun je hier genieten van traditionele Mexicaanse gerechten, dus ga zeker langs als je fan bent van onder andere  quesadillas, tortillas en burritos!

Japans genieten

Chef-kok Gordon Ramsay is met zijn huidige vijf restaurants goed vertegenwoordigd in Las Vegas, maar alsof dat nog niet genoeg was, opent hij later dit jaar zijn zesde restaurant: Lucky Cat. Beleef Tokio uit de jaren 30, onder het genot van Japanse gerechten zoals sushi, sashimi en Japanse barbecue. Daarnaast is er ook keuze uit meer dan vijftig soorten sake! Wij zeggen cheers